21 kérdés az univerzális igazságról

Most, hogy ránk köszöntött az új év és a körülöttünk lévő emberek kezdenek jobban ráébredni a valóság természetére, muszáj feltennünk magunknak azokat a kérdéseket, amelyek…

xxl

Most, hogy ránk köszöntött az új év és a körülöttünk lévő emberek kezdenek jobban ráébredni a valóság természetére, muszáj feltennünk magunknak azokat a kérdéseket, amelyek felszítják az akartunkat a planetáris veszedelmet hozó gonosz ellen. A következő 21 kérdést érdemes feltenni magunknak 2014 hajnalán.

[adsense]

 1. ·Tudod-e, hogy minden, amit látunk és érzékelünk, rezgéseken és rezgésszámokon alapszik?
 2. ·Tudatában vagy-e annak, hogy vannak istenek és istennők?
 3. ·Vagy, hogy a matematika az univerzum nyelvezete?
 4. ·Van-e tudomásod a szakrális geometriáról?
 5. ·Megérted-e, hogy minden egyes ember, akivel látunk, a fivérünk vagy a nővérünk?
 6. ·Érted-e, hogy a tudatosság legmagasabb szintjeire csak úgy emelkedhetünk fel és következésképpen csak úgy juthatunk el a mennyországba, ha elérünk a legalacsonyabb szintekig, a könyörület karjaival?
 7. ·Ráeszméltél-e, hogy sokkal jobb igazságosan meghalni, mint az igazságosság nevében gyilkolni?
 8. ·Rájöttél-e már, hogy a bolygónk a kezdetek óta sátáni támadásnak van kitéve?
 9. ·Felfogtad-e, hogy egy csata dúl a krisztusi és a luciferiánus családok között, és hogy a mi planétánk egy parányi csatamező abban a kozmikus csatában, mely egy olyan időtartamot ölel fel, amit az elménk még csak felfogni sem képes?
 10. ·Tudtad, hogy minden általunk létrehozott szó, gondolat és cselekedet vagy felfelé halad a kiterjedt tudatosság arany létráján, vagy alászáll a beszűkült tudatosság sűrűbb, sötétebb szintjeire?
 11. ·Tisztában vagy azzal, hogy a mennyországnak hét szintjébe lehet felemelkedni?
 12. ·Tudtad, hogy vannak olyan szent tekercsek, amelyek a földi kezdetek óta őrzik ezeket a tanításokat?
 13. ·Vajon érted-e, hogy miért üldözték mindig is a hatalmon lévők azokat az embereket, akik óvták ezeket az információkat?
 14. ·Értesültél-e arról, hogy létezik egy olyan sátáni forgatókönyv, amelynek része, hogy elfeledtesse velünk, hogy korlátlan hatalmunk van?
 15. ·Érted-e a hang erejét?
 16. ·Rájöttél-e már, hogy a reinkarnáció valóban létezik?
 17. ·Tudtad-e, hogy az állatok elfogyasztása meggyengíti a természetes védelmi fényruhánkat és utat nyit a démonikus megszállottság lehetősége előtt?
 18. ·Rájöttél-e már, hogy a gonosszal szembeni semmittevés a gonoszt támogatja?
 19. ·Felfogod-e, hogy az ördög soha sem fog győzelmet aratni, de azáltal, hogy nem tevékenyen (passzívan) szállsz szembe vele, azt kockáztatod, hogy a „hajóddal együtt merülsz alá”?
 20. ·Tudtad, hogy a varázsló/mágus szóra használt ősi fordítás „tudót” jelent, és hogy az igaz tudás nagy hatalommal jár?
 21. ·Inkább lennél-e ennek a földnek az anyagi javakban bővelkedő királya, avagy spirituális király, akinek ugyan semmije sincs ezen a földön, ámde mindene megvan a mennyben?

·Készen állsz-e már arra, hogy kilépj a „mátrixból”?

Forrás: boldognapot.hu