A citrom legyőzheti a rákot?

Az oldalon található cikkek, szerkesztőink által összegyűjtött írások, amiket érdekesnek találunk!Mi nem végzünk laboratóriumi kutatásokat! A cikk forrása minden esetben meg van…

Az oldalon található cikkek, szerkesztőink által összegyűjtött írások, amiket érdekesnek találunk!Mi nem végzünk laboratóriumi kutatásokat! A cikk forrása minden esetben meg van jelölve!

A tudnodkell.info oldalain található információk nem helyettesíthetik szakember véleményét,
ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A citrom 10.000 szer erősebb, mint a kemoterápia?

“LEMONS are 10.000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY”

/…most veszem a fáradságot, és lefordítom ezt a cikket. Ami zárójelbe van téve, az mind az én magyarázatom. Fordította: Ifj. Balla Ferenc, Melbourne-Ausztrália /

Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citromfürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos). Vágj fel egy citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe néhány szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot.

Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el neki, mert egy óriás szívességet teszel neki azzal, hogy tudatod vele ezt. A Citrom ”Citrus” egy csodálatos termék, ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10.000-szer ERŐSEBB, MINT A KEMOTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ??? Azért mert laboratóriumokban vannak, akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik.

[adsense]

Te most úgy segíthetsz a szükségben lévő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a “valódi citromlé” (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében.
Az íze kellemes és NEM termeli a rettentő kemoterápiai mellékhatásokat. Ha van, lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy teraszodon, akkor még ma tedd meg. Hány ember hal meg azért, mert ez egy féltve őrzött titok, a multimilliomosok és a multi cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely, és tudjuk, hogy több fajta létezik belőle. A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erénnyel, de a legérdekesebb az, az eredmény, amit a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TÍPUS ELLEN!!!

Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Antimikrobus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA HA TÚL MAGAS, és ANTIDEPRESSZÁNS (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN!! Ennek az információnak a forrása elbővülő.

A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több, mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kísérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ CELLÁKAT 12 fajta rák esetében, beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a hasnyálmirigy-be.

citfa
Az összesítés ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb, mint az ADRIAMYCIN – amely az a gyógyszer, amit világszerte használnak a kemoterápiában, amely lelassítja a növekedést a rák celláiban. És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat terápia nem csak, hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.

Institute of Health Science,
819 N. L.L.C. Cause Street,
Baltimore, MD 1201

Forrás: timcsigyogynoveny.blogspot.hubioexpress.hu

Manapság egyre több természetes növény, gyümölcs kutatási eredményei
között szerepel rákellenes jótékony hatás.

Sokan már félvállról veszik ezt, és hazugság, kitalációként könyvelik el. (ugyan úgy, mint a méreganyagokkal teli naponta fogyasztott, vásárolt élelmiszerek ismertetőjét)
Pedig el kell szomorítani a szkeptikusokat, mert a legtöbb írás valóság alapú.
Viszont, azt figyelembe kell venni, hogy akár a rákból, vagy bármely gyógyíthatatlannak mondott betegségből való gyógyuláshoz nem elég  csupán a rákellenes tulajdonsággal rendelkező növény rendszeres fogyasztása!
A gyógyulás kulcsa elsőként a lelki tényezők és az életmód szerepe!
Hit, szeretet, megbocsájtás, pozitív életszemlélet…