A hölgy talál egy szemeteszsákot az úton. Mikor észreveszi, hogy a zsák hirtelen megmozdul, szóhoz sem jut:

Mikor Malisse Sergent Lewis egyik nap munkába indult, úgy döntött rövidebb útvonalon szeretne eljutni az irodába. Akkor még nem sejtette, hogy

Mikor Malisse Sergent Lewis egyik nap munkába indult, úgy döntött rövidebb útvonalon szeretne eljutni az irodába. Akkor még nem sejtette, hogy ezzel a döntéssel életet fog menteni..

A hölgy egyik nap már késésben volt és kitalálta, hogy egy rövidebb útvonalon fog bemenni a munkahelyére, a Kentucky államban lévő iskolába, írta a The Dodo.

Út közben meglátott egy furcsa alakú szemeteszsákot. Lelassított és közelebb ment hozzá, ekkor vette észre, hogy a zsák mozog.

Fogalma sem volt mi lehetett benne de úgy döntött, mindenképpen ki fogja engedni azt a valamit.

14191350_10210487804381865_1283042545_o-600x801

Facebook / Malissa Sergent Lewis

Amikor Malissa kiszállt a kocsiból, hogy megvizsgálja a zsák tartalmát, látta hogy a zsák még jobban elkezdett mozogni. Tudta, hogy biztos egy állat van benne, aki megérezte, hogy közeledik valaki. Mikor kinyitotta, nem hitt a szemének – egy kölyök kutya volt az.

A kutyus hálás farokcsóválással jelezte, hogy öröl Malissának.  hogy abban a pillanatban tudta, hogy minden megy.

A kutyának volt egy nyakörve is, amellyel azonosítani lehetett az állatot. Az viszont nem volt világos, hogy a kölyköt ellopták vagy egyszerűen kirakta a gazdája. De egy dolog biztos volt – ha Malissa aznap nem lett volna ott, az állat már valószínűleg nem élne.

Az esetet jelentették a rendőrségnek, de nem találták meg a tulajdonost. De ez már nem is volt fontos, a Lewis család úgy döntött, hogy megtartja őt és új nevet is adott neki.

– Szeretjük ezt a kölyköt. Jó helye lesz nálunk. Örülök, hogy a megfelelő helyen voltam a megfelelő időben, így megmenthettem őt, mondta Malissa.

Malissa úgy döntött, hogy közzéteszi a sokkoló felvételt, amely mellé ezt írta: „Kérem, tudassa velem, ha ez a kölyök kutya a magáé. Ha igen, akkor maga egy gazember, amiért kirakta őt egy szemeteszsákban az út közepére…..

Köszönjük Malissának a segítséget, a kiskutya most végre biztonságban van és szerető család veszi őt körül!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!