A két éves kislány elkékül és vért hány, majd két órával később nem tudnak segíteni rajta

Egy gyermek elvesztése minden szülő számára szörnyű tragédia...

Egy gyermek elvesztése minden szülő számára szörnyű tragédia. Stephanie és Brian, az Egyesült Államokban, Tuslában él és karácsonykor kórházba kellett vinniük kislányukat mert beteg lett.

A kis két éves hirtelen elkékült és vért kezdett el hányni, mindezt egy litiumot tartalmazó kis elem miatt. A szülők azt hitték, hogy lázas lesz de az arca hamar elkékült és a szülők azonnal rohantak a kórházba.

A kórházban azonnal megoperálták a kislányt. A műtét két órán keresztül tartott de nem bírták elállítani a vérzést, mondta a nagypapa Kent Vice, a Newsok-nak.

Az az aprócska elem, amit a kislány lenyelt, manapság rengeteg eszközben megtalálható, az órától elkezdve a távirányítóig. “A gyerekek számára halálos lehet, ha lenyelnek egy elemet és az beragad a nyelő vagy a légcsőbe, ” mondta Dr. Toby Litovitz.

 

Pixabay

Egy ilyen kis elem savat kezd engedni magából, ha nem távolítják el hamar a szervezetből.  A kislány nyelőcsövét tette tönkre ez az elem és ezért volt olyan súlyos a vérzés, ezzel küzdöttek az orvosok a kórházban.

Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk a gyerekekre és tegyük el azokat az eszközöket előlük, amik ilyen veszélyforrások lehetnek. Ha a gyerek lenyelt egy ilyen elemet azonnal hánytassuk meg vagy menjünk be vele a kórházba.

Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy másoknak is felhívhassuk a figyelmét erre.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×