Bizarr élet: a férfinek 22 évig szorulása volt aztán az orvosok ezt operálták ki a testéből:

Mindenkivel előfordult már, hogy szorulása volt vagy emésztési problémái voltak. Ez nem kellemes érzés és gyakran még a legrosszabb ellenségünknek sem kívánjuk.

Mindenkivel előfordult már, hogy szorulása volt vagy emésztési problémái voltak. Ez nem kellemes érzés és gyakran még a legrosszabb ellenségünknek sem kívánjuk.

De az, hogy valakinek 22 éven keresztül szorulása legyen, egyszerűen képtelenség.

Igen, jól olvastad, 22 éven keresztül.

Ez igazán szörnyen hangzik, de ennél a férfinál a Hirschsprung nevű betegséget diagnosztizálták, mely már fiatal korában problémát okozott.

De hát mi is ez a betegség?

A Hirschsprung kórban szenvedő gyerekek esetében az emésztőrendszerben nincs elég idegvégződés és idegsejt, ezét a az emésztőrendszer izmai nem tudják teljesen feldolgozni a belek tartalmát. Ilyenkor a gyereknél szorulás illetve egyéb tünetek jelennek meg.

 Dr David Rosenfeld mesélt betegéről, a “The Doctors” nevű televíziós műsorban. Elmesélte, hogy a férfi nagyon sokáig nem kapott segítséget de végre 22 év után segített rajta a műtét.

A beavatkozás alkalmával 13 kg székletet távolítottak el a férfi testéből. Mintha a férfi több évek keresztül terhes lett volna!

A műtét után a férfi bélrendszere normálisan működött és a széklete is rendeződött.

Ha legközelebb leülsz a toalettre és eszedbe jut ez az eset, biztos örülsz, hogy neked ezzel nincs problémád.

Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg barátaiddal és családoddal a Facebook-on!

 

Egyetértesz? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×