Ez a 3 csillagjegy számíthat a leghosszabb életre! Te köztük vagy?

A csillagjegyekből és az aszcendensekből következtetni lehet arra, hogy melyik csillagjegy milyen hosszú életet él majd.

A csillagjegyekből és az aszcendensekből következtetni lehet arra, hogy melyik csillagjegy milyen hosszú életet él majd. Ezek alapján pedig az alábbi 3 csillagjegyet lehet kiemelni mind közül a hosszú élet tekintetében!

Bika

Gyakorlatias, és kitartó személyiség vagy, keményen dolgozol azért, hogy elérd a céljaidat. Túl sok energiád megy arra, hogy mindenen stresszelsz, görcsölsz. Természetes halállal 90 éves korodban fogsz meghalni. Ritka az a Bika, aki fiatalabb korában hal meg, ez is csak akkor fordul elő, ha egy betegség következtében műtétre kerül sor.

Rák

Segítőkész személyiség vagy, könnyen kezelhető, barátságos ember vagy. Mivel leginkább a mások életével vagy elfoglalva, nem vigyázol eléggé magadra. A Rákok leginkább természetes halállal, 95 éves koruk körül halnak meg. Kivételes esetben azonban hamarabb is meghalhatnak, ha valamilyen gyomorbetegség gyötri őket.

Mérleg

Művészi hajlammal megáldott személyiség vagy, szereted a bohém, kicsapongó életet. Hajlamos vagy a káros szenvedélyekre, éppen ezért veszélyben lehet az érrendszered egészsége. Ha jobban odafigyelsz magadra, akkor akár 100 évig is elélhetsz.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×