iPhone 8... hát nem láttok a szemetektől, emberek???

Az amerikaiak kitalálnak valamit és a fél világ hitelt vesz fel érte. HITELT egy szaros telefonért, hogy neki is legyen olyanja, mint a másiknak. Mert ettől lesz különleges. Mi ez a baromság, emberek?

Valaki magyarázza már el nekem, mi a fene ér meg 439 ezer forintot egy iPhone X-ben? Neked hány havi munkabéred? Mert azoknak a kínaiaknak, akik a gyártósoron összeszerelik vagy fél évet kell dolgozniuk, hogy kitermeljék egynek az árát... De az átlag magyar is NEGYED ÉVIG kel reggel - fekszik este ennyiért. Gyerekek bányásszák az ónt és rengeteg munkás lesz öngyilkos azért, hogy amerikaiak lefölözzék a hasznot. És tudod mi a borzasztó?

Hogy nem (csak) a gazdagok kezében látom!

 A tizenhat éves suhanc ezzel megy csajozni és anyuka felveszi rá az áruhitelt. EMBEREK ADÓSSÁGBA VERIK MAGUKAT EGY NYOMORULT TELEFONÉRT, aminek az árának a nagy része mögött semmi nincs. Semmi! Csak a divat! Meg a logó!

Munkás alszik az Apple gyártósorán Kínában - a kimerülésig dolgoztatják őket aprópénzért!

Ébredjetek már fel! Vegyétek már észre, hogy behülyítenek titeket! Vásárolj-vásárolj-vásárolj! És közben pár gazdag amerikai hajót és villát vesz abból, hogy a tévében belemossa az agyadba: SZÜKSÉGED VAN ERRE A SZ@RRA! És a svájci bankár Porschéval jár abból a kamatból, amit a szegény, megvezetett magyar emberek hitelére kap.

Kisgyerek bányássza az ónt a nyüves telefonokba Indiában

Nem ezek a valódi értékek! Ezek csak elviszik róluk a fókuszt!

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni? A telefonod? Nem. Akkor szállj ki a hülyítés mókuskerekéből és ne hagyd, hogy kizsákmányoljanak!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×