Kicsúfolták őt az arca miatt – de 25 évvel később kritizálói szóhoz sem jutnak

Óvodás kora óta csúfolták őt és azt mondták rá, hogy “undorító” az arca.

Lizzie Velásquez már megszületésekor más volt. A lány csupán 1.2 kg súlyú volt születésekor és az arca is nagyon különbözött a többi gyermekétől.

A lánynál már kisgyerek korában Marfan szindrómát diagnosztizáltak. Erre a betegségre az jellemző, hogy a test nem képes izmot és zsírt felépíteni vagy tárolni. A betegség miatt az egyik szemére nem lát és sokkal gyorsabban öregszik mint kortársai.

Óvodás kora óta csúfolták őt és azt mondták rá, hogy “undorító” az arca.

« Egy ideig azt hittem, mindenki olyan mint én. Nem tudtam, hogy ez egyáltalán nem így van, mondta a lánya a Daily Mail-nek.

 

A legszörnyűbb dolog 16 éves korában történt Lizzivel, amikor valaki az ő tudta nélkül egy filmet készített róla és feltette a YouTube-ra. Több millióan látták a filmet és megkapta a legcsúnyább nő a Földön elnevezést, írta a news.com.au.

Lizzie is látta a reakciókat és a megjegyzéseket az interneten. A 16 éves lány számára ez óriási megrázkódtatás volt. Lizzie teljesen összetört, ez volt életének legnehezebb szakasza.

Ez a gyűlöletáradat a legtöbb embert kikészítette volna, de Lizzie nem olyan volt, mint a legtöbb ember. Úgy döntött, az összes ellenségnek megmutatja, milyen erős. Lizzie ma sikeres üzletasszony, akinek saját  YouTube csatornája van, 800 000 előfizetővel.

Lizzie ma egy sikeres ember, a bátorsága és ereje mindenki számára inspiráló. Kérjük oszd meg ezt a cikket erről a bátor nőről, hogy ezzel is segíteni tudjunk neki.

 

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×