Milyen formájú a feneked? – Fontos, mély dolgokat árul el rólad

Annyira pontos, ami nem jellemző a hasonló tesztekre!

Négyzet forma

Nagyon céltudatos ember vagy, aki mindig tudja mit akar. Általában ezt el is tudod érni. Szereted, ha a világ rendezetten működik körülötted. Az életedben mindig mindennek meg van a maga helye és az ideje. Jól beosztod az idődet, sosem késel el, utálod, ha valaki pontatlan.

Szigorú vagy magaddal szemben és másokkal szemben is. A hibát nehezen viseled el. Rengeteg energiát fektetsz abba, hogy minden tökéletes legyen. Úgy érzed ezzel óvhatod csak meg magadat attól, hogy támadási felület legyél mások számára.

Meg kell tanulnod egy kicsit lazítani és kevesebbet stresszelni. Idővel rá fogsz jönni majd arra is, hogy ha hibázol, az nem tragédia, ebből is rengeteget lehet tanulni.

Kör forma

Szereted a kalandokat, boldoggá tesz ha új kihívásokkal találod magad szembe.  A szíveddel gondolkozol általában és nem az eszeddel. Szereted a határaidat feszegetni. Tele vagy erővel, energiával és a végsőkig harcolsz az álmaidért. Utálod a hazugságot, az átveréseket, az igazságtalanságokat. Mindig megtalálnak azok, akiknek segítségre van szükségük és mindig támogató kezet nyújtasz nekik.

Néha kissé szétszórt vagy, hiszen állandóan pörög veled az élet. Még nagyobb sikereket tudnál elérni, ha egy kicsit nagyobb, több rendszert vinnél az életedbe. Meg kell tanulnod, hogy nem vagy magányos farkas, sokkal szebb az élet, ha áll melletted valaki!

Szív forma

Tele vagy érzelmekkel, szeretettel. Nagyon könnyen meg tudsz szeretni valakit és pont emiatt rengeteg csalódás is ért már, hiszen nem ismered ki időben az adott személyt, viszont szívedet-lelkedet beleadod a kapcsolatba. Ezzel gyakran visszaélnek és ki is használnak.

Nehezen szakadsz el bárkitől is, ragaszkodsz a másikhoz és mindig próbálod menteni a menthetőt. Ha már itt a vége, azt nagyon nehezen ismered be és személyes kudarcként éled meg. Csak magadat hibáztatod ilyenkor.

Pedig mindenhez két ember kell. Szomorú, de sajnos nem minden ember jó. Ezt valahogyan meg kell tanulnod. Ne tárd ki azonnal a szíved-lelked a másiknak, adj időt a fejlődésre, kibontakozásra.

Háromszög forma

Nagyon intelligens, keményen dolgozó ember vagy. Nem azért robotolsz, hogy másoktól elismerést kapj, hanem magadért teszed. Nem szereted felhívni magadra a figyelmet, de mégis mindig ez történik. Nem vagy egy hangos típus, mégis minden szem állandóan rád irányul.

Az emberek kíváncsiak rád, vonzod őket. Emögött határozottságod és pozitív kisugárzásod áll.

A nyugalomra, boldogságra törekszel. Szereted, ha szép körülötted a világ. Csinosan öltözködsz, de nem feltűnően, az ápoltság számodra rendkívül fontos.

Érdekes volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×