Találd meg a boldogság ajtaját! Neked melyik tetszik?

Jellemzés a cikkben!

1. Kék ajtó

Állandóan tele vagy reménnyel, tudod, hogy minden problémára létezik egy lehetséges megoldás, csak meg kell találni. Ez az ajtó olyan emberekkel szabadít fel szoros kapcsolatot, amelyről eddig nem is tudtál. Nem szereted a konfrontációt, és a gyűlöletet, szerinted ajánlott minél hamarabb közös nevezőre jutni. A szeretet, és a harmónia jelenti számodra a boldogságot.

2. Narancssárga ajtó

Az erő, és a dicsőség nagyon fontos számodra. Nem szereted, ha korlátok közé szorítanak, egyedül szereted meghozni a döntéseket. Nem vagy az a személy, aki mindenkiről elmondja, hogy mi a véleménye. Az ajtó titokzatosságot, és csábítást szimbolizál, ha kinyitod a legnagyobb boldogság (amiért igencsak megdolgoztál) fog eléd tárulni.

3. Piros ajtó

Mindig mosolygós vagy, és azt szeretnéd, ha a körülötted lévők is boldogok lennének. Néha erőszakosnak tűnhetsz, de csak azt szeretnéd, hogy más is jól érezze magát. Barátságos, és pozitív ember vagy, a piros szín mindig erőt fog adni számodra.

4. A barna, bagoly formájú ajtó

Nagyon kíváncsi alkat vagy, ezért vonzódsz az új dolgok iránt. Leginkább a fizikai, és a lelki szépség vonzó számodra. Nagyra tartod a családi kötelékeket, számodra a szeretet mindennél fontosabb. A saját külsődre nem fektetsz túl nagy hangsúlyt, inkább a felső szépségeddel foglalkozol.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×