Talált egy régi számlát az apja zsebében - mikor meglátta, hogy mit vett, ledöbbent!

A férfi véletlenül rábukkant egy 28 évvel ezelőtti számlára édesapja farzsebében. Amikor átolvasta, és rájött, hogy édesapja mit vett 28 évvel ezelőtt, egyszerűen ledöbbent!

Ahhoz képest, hogy 28 évvel ezelőtti dátum szerepelt rajta, igencsak jó állapotban talált rá a számlára a gyanútlan férfi. Amikor pedig elkezdte olvasgatni, rájött egy nagyon fontos dologra!

A dátumból, illetve a vásárlás helyszínéből ugyanis kiderült számára, hogy egy nagyon, de nagyon fontos ajándékot vásárolt az édesapja. Méghozzá neki!

A férfi emlékezett rá, hogy kétéves korában kapta meg a szüleitől karácsonyra azt a plüssfigurát, amely aztán egész gyermekkorában a legkedvesebb játéka volt!

A számlán pedig épp december 24-i dátum áll, 1988-ból! Az ár (4500 jüan) pedig nagyjából meg is felelt annak az összegnek, amennyibe akkoriban egy ilyen játék került. A vásárlás helyszíne egy játékbolt volt.

A férfi - elmondása szerint - megkönnyezte a papírfecni megtalálását, mivel – ahogy írja – úgy érzi, hogy visszakapott egy darabot az elvesztett gyerekkorából és most is érzi, mennyire szerették őt a szülei.

A képet és a hozzá tartozó történetet közzétette az interneten, ahol pillanatok alatt igazi szenzációvá vált.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×