Felháborító, de még pokróc sem jut a határt védő rendőröknek! Így tudsz nekik segíteni!

Kirendelik őket és van, hogy napi 12-16 órában a határt őrzik. A rendőrségnek mégsincs annyi pénze, hogy legalább gyógyszere, vagy pokróca legyen azoknak, akik minket szolgálnak??

Elég szégyenletes, hogy másra előszeretettel költenek fent a politikusaink, akad, aki helikopterrel megy lakodalomba, viszont a hazát szolgáló rendőreinknek meg mi kell, hogy összegyűjtsük azokat a dolgokat, hogy még emberinek mondható körülmények közt dolgozhassanak értünk... 

Felháborító!

A Zsaruellátó ma délután hívta össze a segíteni vágyókat a Népligetben, de úgy gondoljuk a hideg beálltával több ilyen akcióra is szükség lesz, ha már egyszer akiknek kéne, nem mozdítják a kisujjukat sem! 

ITT tudsz érdeklődni a további segítségnyújtásról, a mai gyűjtésről lemaradtál volna.

Most közzétesszük az oldal teljes felhívását, ott lehet érdeklődni majd a további segítségnyújtásról is:

"Sajnos úgy fest ismét szükség lesz ránk, rátok. Az elmúlt több mint egy évben rengeteget tettünk, veletek kézen fogva, hogy a határainkat védő rendőreink és katonáink jobb körülmények között láthassák el a haza védelmét. Általatok fejezhettük ki hálánkat vitézeink felé. Őrületes mennyiségű felajánlás érkezett és még annál is több jó kívánság és szeretet. Az együtt végzett munkánknak köszönhetően tevékenységünk híre eljutott illetékes helyekre is. Lassan, de biztosan végre változás lépett fel, kezdett javulni az ellátás színvonala és a körülmények is jobbak lettek. A Zsaruellátó is egyre kevesebb üzenetet és feladatot kapott. Reméltük, hogy célunkat sikerült elérni, de sajnos beköszöntött jéghideg éjszakákkal az ősz. Ismét jönnek a segítség kérő üzenetek, egyre több és több. Segítenünk kell!

Azonban néhány dolgot érdemes tisztázni. A határainkat védelmező egyenruhásaink minden tiszteletet megérdemelnek. Sokan könnyedén kommentben odavetik "ne nyafogjanak erre esküdtek fel". A hozzánk érkezett üzeneteikben ritkán találunk panaszt, szinte kivétel nélkül tisztelettel beszélnek feletteseikről nem politizálnak és nem szidják a rendszert egyszerűen csak teszik a dolgukat védelmezik hazánkat. Kivételesen közzé teszünk egy ilyen üzenetet, hogy látható legyen mindenki számára ez nem a nyafogásról szól.

"Sziasztok. Nem tudom, hogy szerveztek- e meg gyűjtést, de ha igen, akkor nagyon nagy szükség lenne lent a határon pokrócokra. A fából készült magaslati megfigyelő állasokban 12-16 órát ül egy rendőr, hiába próbáljuk saját magunk leszigetelni ezeket (leginkább szemeteszsákokkal, amik a legkisebb szélben elszakadnak), sajnos hideg van estenként. 3 réteg ruhában ülni egy helyben, hamar átfagy az ember, és sajnos a rendőrség nem tud pokrócokat biztosítani. Tüzet rakni tilos, így marad a vacogás a lesen, amit elhagyni nem lehet. Ha megoldható, nagy szükség lenne a pokrócokra és az alapvető gyógyszerekre (algopirin, aspirin, vagy más láz és fájdalomcsillapítókra).

Köszönettel: egy rendőr a határról."

14485107_1785213621734686_7906445449232861076_n-horz

Ezekre van szüksége a határt védelmező rendőröknek:

Vény nélküli gyógyszerek:

- torokfertőtlenítő, szopogatós gyógyszerek

- savlekötő

- megfázás elleni teák gyógyszerek

- vitaminok

- fájdalom és lázcsillapítók

- pezsgőtabletták

Élelmiszer:

- porleves (tésztás/sima)

- kekszek, csoki-, műzliszeletek (zsebben elférők)

- szőlőcukor

- kétszersült

- sós pálcika

- ENERGIA ITAL

- őrölt vagy instant kávé

- tea

- üdítő

- citromlé

- cukor (kocka)

Vegyiáru:

- EÜ betét

- kézfertőtlenítő (amit nem kell lemosni és zsebben elfér)

- sebtapasz

- sebfertőtlenítő (Betadine)

- szemetes zsák

- derékmelegítő

- HORDOZHATÓ KÉZ ÉS LÁBMELEGÍTŐ PÁRNÁK,

- THERMO ALÁÖLTÖZET

Ha tudsz, segítsd őket, akár egy megosztással is, hogy megmutassuk, egyenruhásaink több tiszteletet érdemelnek!!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×