Amit Te hiszel az igaz magadnak

„Én azért jöttem, hogy beteljesítsem a törvényt azáltal, hogy újraértelmezem azt.”

„AMIT TE HISZEL, AZ IGAZ MAGADNAK.”

„A sötétség a fény hiánya, a bűn pedig a szeretet hiánya….

„Én azért jöttem, hogy beteljesítsem a törvényt azáltal, hogy újraértelmezem azt.”

„AMIT TE HISZEL, AZ IGAZ MAGADNAK.”

keze
„A sötétség a fény hiánya, a bűn pedig a szeretet hiánya. Csak magában nincs lényege. Ez egy példa a szegénységtudat hitéről. Ahonnan csak hibát lehet észrevenni. Az igazság az mindig bőség. Azok, akik látják és tudomásul veszik ezt, azoknak mindenük van és semmire nincs szükségük.

A célja a vezeklésnek, hogy visszaállítsa a te felismerésedbe, tudatodba ezt. Minden neked lett adva, amikor teremtve voltál, mint mindenki más.”

„A LEGALAPVETŐBB KONFLIKTUS EBBEN A VILÁGBAN, TEREMTÉS ÉS HAMIS TEREMTÉS KÖZÖTT VAN.

MINDEN FÉLELEM BELETARTOZIK A MÁSODIKBA, ÉS MINDEN SZERETET AZ ELSŐBE.

Így hát AZ EGYETLEN KONFLIKTUS SZERETET ÉS FÉLELEM KÖZÖTT VAN. Már el volt mondva, hogy te hiszel abban, hogy nem tudod kontrollálni a félelmet, mert te magad csináltad.

Ez a hited úgy tűnik, mintha ki is vette volna a kontrollt a kezedből. Haszontalan minden próbálkozásod megoldani ezt a hibát azáltal, hogy úrrá akarsz lenni a félelmeden. Hatalmat ad és erősíti a félelmet minden olyan feltételezés, ami szükségelteti, hogy úrrá legyél azon.

Az egyetlen igaz megoldás azon alapszik, hogy úrrá kell lenned a szereteten. E miatt tehát a konfliktus érzése elkerülhetetlen, hisz beletetted magad abba a helyzetbe, hogy HISZEL A HATALMÁBAN ANNAK, AMI NEM LÉTEZIK.

SEMMI ÉS VALAMI NEM TUD EGYÜTT LÉTEZNI. Hinni az egyikben, az megtagadni a másikat.

FÉLELEM IGAZÁBÓL SEMMI, ÉS SZERETET, AZ PEDIG MINDEN.

AMIKOR A FÉNY BELÉP A SÖTÉTSÉGBE, A SÖTÉTSÉG ELTŰNIK.”

„Csupán két alapérzelem van: a szeretet és a félelem. És A SZERETET ÚGY VISZONYUL A FÉLELEMHEZ, MINT A FÉNY A SÖTÉTSÉGHEZ: AZ EGYIK JELENLÉTÉBEN A MÁSIK ELTŰNIK. Amint észleléseinket átváltjuk a félelemről a szeretetre, csodatévőkké válunk, a szó legvalódibb értelmében. mert amikor elménk átadja magát a szeretetnek, akkor egy magasabb erőnek adja át magát. Ez után minden csoda megtörténik.„

Forrás: atudatosteremtesmuveszete.blogspot.hu