Anyukája le akarta szedetni a kislány csúnya anyajegyét… Pedig… Így néz ki ma:

Mikor Mariana édesanyja meglátta ezt, azt hitte kislányát élete végéig csúfolni fogják emiatt. Ezért mikor a kislány öt éves volt, az édesanyja… 

A 24 éves Mariana Mendes Brazíliából egy olyan anyajeggyel született, mely arcának középső részét eltakarja. Az ilyen típusú anyajegyet congenitali melanocytis nevus, 20 000 születésre 1 ilyen eset jut.

Mikor Mariana édesanyja meglátta ezt, azt hitte kislányát élete végéig csúfolni fogják emiatt. Ezért mikor a kislány öt éves volt, az édesanyja elvitte egy lézeres kezelésre, hogy eltávolítsák az anyajegyet.

A kezelés azonban nem tüntette el az anyajegyet de Marianát egyáltalán nem érdekelte.

“Szebbnek és különlegesebbnek érzem magam emiatt. Van aki azt mondja, hogy “furcsa”, vagy “csúnya”, de ez engem nem érdekel.-mondta Mariana.

Mariana ma stylist-asszisztensként dolgozik. Az anyajegy, amely a jobb szeme körül fut és az arc egy részét is eltakarja, személyiségének rész, ő ilyen.

-Engem nem zavar, ha valakinek nem tetszik az anyajegyem. Ez az én testemnek a része. Hozzám tartozik és megtanultam szeretni őt.

Lehet, hogy másképp néz ki a lány, de ez nem akadályozta meg őt abban, hogy modell legyen és terjessze azt a fontos üzenetet, hogy a szépségnek különböző arcai lehetnek.

Te mit gondolsz?