Anya rendbe tette a visszereit ezzel a nagymamájától kapott egyszerű recepttel. Az eredmények meglepően hamar látszottak

A visszér általában genetikusan öröklődik, tehát, ha édesanyádnak van, nagy esélye van rá, hogy neked is lesz...

A visszér általában genetikusan öröklődik, tehát, ha édesanyádnak van, nagy esélye van rá, hogy neked is lesz. Ha az egyik szülőnek van, vagy volt visszere, az utódoknak 50%-al magasabb az esélyük rá és ha mindkét szülőnek volt, akkor ez az esély már 60%. Általában a húszas évek végén jelentkezik, és ha nem kezelik, az állapot rosszabbodik az idő múlásával. A férfiaknak is lehet, bár nem olyan gyakran, mint a nőknek.  

Számos tényező járul hozzá a visszér megjelenéséhez, mint például: Kor, Genetika, Mozgáshiány, Hormonális változások, Cirkulációs problémák A jó hír az, hogy van egy természetes és hatékony megoldás, hogy ellensúlyozza a kényelmetlenséget. Szerencsére ezzel az egyszerű recepttel amit már az nagyanyáink is használtak meggyógyíthatod a visszereidet.

Az aloe vera, a sárgarépa és az almaecet keveréke csodákat tehet. Az alábbi leírásban elolvashatod, hogy hogyan készítsd el ezt az orvosságot.

Íme, amire szükséged van:

  • Fél csésze sárgarépa
  • Fél pohár Aloe Vera pép
  • Almacet.

Így készítsd el

Az apróra vágott sárgarépát és az aloe vera-t egy turmixgépben keverjük össze, amíg sima pép nem lesz. Ezután folyamatos keverés közben adjuk hozzá az almaecetet, amíg krémes textúrát nem kapunk.

Miután elkészítettük a krémet, tegyük be egy kis tégelybe, és használd, amikor szükséges.  

Hogyan kell használni?

Kend rá a keveréket az érintett területre, és tedd fel a lábad 30 percig, pihentetve. Ezután öblítsd le hideg vízzel. Addig ismételd meg a folyamatot naponta akár többször is, amíg javul a helyzet. Hamarosan jelentős javulást fogsz tapasztalni, és az idő múlásával a visszerek elmúlnak. Masszázs Megpróbálhatod masszírozni lábad, de soha nem közvetlenül a visszereken. Kezdd a lábfejen, és fokozatosan haladj felfelé a csípő irányába, anélkül, hogy túl erősen megnyomnád a lábad. Használd a tenyered, nehogy túl nagy nyomást gyakorolj az ujjaiddal.

Használhatod a ciprusolajat, kiváló masszázsolaj, mert csökkenti a folyadék visszatartását és javítja a keringést. A boróka illóolaj egy másik kitűnő lehetőség, mert nagyszerű helyi stimuláns. A legjobb eredmény elérése érdekében tartsd a lábad 45 fokos szögben, miközben végzed a masszázst.


Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!

A fentiek nem képeznek orvosi tanácsot, betegség esetén nem helyettesítik az orvosi kezelést!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×