Elszörnyedt, mikor meglátta, mi van két éves kislánya Kinder tojásában!

Felháborodott bejegyzésben figyelmeztet mindenkit a brit édesanya, Vikki Maguire-Grant. A Húsvétra vásárolt édességek között ugyanis az egyik Kinder tojásban borzasztó és veszélyes dologra bukkant, amit hogyha nem vesz észre, akár lánya életébe is kerülhetett volna! Figyeljetek jól oda ti is!

Sokan édességek tonnáit tömtük magunkba Húsvétkor, hiszen egy ünnep mindig jó okot ad arra, hogy felrúgjuk a bikini-alakról alkotott elképzeléseinket és fejest ugorjunk a csokitojások és sonkák alkotta tengerbe. 

De egy ártatlan ajándék majdnem horrorisztikus tragédiát okozott a Maguire-Grant családban, ugyanis az egyik Kinder tojásban az édesanya nem mást fedezett fel, mint egy pici tűt. Kisujjkörömnél nem nagyobb, ám annál hegyesebb fémdarabka a gyerek gyomrába kerülve akár végzetes károkat is okozhatott volna!

kinder egg

Fotó: Facebook/Vikki Maguire-Grant

Nem igazán tudni, hogy került oda, de Vikki épp azon van, hogy kiderítse. Kapcsolatba lépett a gyártóval és a fogyazstóvédelemmel is, hiszen az ilyen hibák megengedhetetlenek. Még nem tudni hogy melyik fázis során kerülhetett a tojás belsejébe a tű, ezért mindekit arra kér ellenőrizze a tojásokat, mielőtt gyermekének adná, nehogy gond legyen belőle!

"Rosszul vagyok, ha belegondolok mi lett volna, ha nem vagyok ott mellette és ő harap bele elsőként a csokoládéba! Kérlek titeket figyeljetek oda mindenre, mielőtt odaadtok bármit is a gyerekeitek kezébe, mert sosem lehet tudni!" – írta a Facebookján.

Oszd meg ezt az üzenetet, hiszen a hazánkban is népszerű édesség ezek szerint nem várt meglepetéseket is tartalmazhat!