Ez a három csillagjegy páros igazi se-veled-se nélküled kapcsolatban él. Te vajon ott vagy köztük?

A követezőkben felsorolt csillagjegy párosok egyszerűen képtelenek ellenállni egymásnak, pedig az eszükkel jól tudják, hogy… 

A követezőkben felsorolt csillagjegy párosok egyszerűen képtelenek ellenállni egymásnak, pedig az eszükkel jól tudják, hogy nem lesz zökkenőmentes a jövőjük együtt.

Lényegében ők maguk sem tudnak mit kezdeni a helyzettel, mert együtt sem felhőtlen a dolog és egymás nélkül sem elviselhető a létezés.

Ez az örökös vívódás az egész kapcsolatukat átszövi.

Ti benne vagytok a hármasban?

Kos és Rák

A kezdeti óriási szerelem után idővel folyamatos harcok tűzdelik a párkapcsolatukat. Nagyon vonzódnak egymáshoz és jó párost is alkotnának, ha a kapcsolat előrehaladtál nem akadnának fenn a másik fél jellegzetes vonásain.

A Kos nehezen tolerálja a Rák túlzott érzékenységét és mélyreható kioktatását, ugyanakkor a Ráknak nem túl ideális az, hogy a Kos ennyire lobbanékony és kalandkedvelő. Ez a Rák kifinomult lelki világának néha sok.

Ettől függetlenül tökéletes támaszai egymásnak és inkább állandóan veszekednek vagy akár időszakosan szakítanak, de soha nem engedik el egymást egészen.

Oroszlán és Szűz

A szerelem nagyon hirtelen lobban fel közöttük és olyan erejű, hogy teljesen elvakítja mindkét jegyet. Kicsit ki is fordulnak magukból és olyan dolgokat nyomnak el a jellemükben, ami később a gond forrása lesz.

Az Oroszlán elvarázsolj a Szüzet a lehengerlő személyiségével és ezért nagyfokú gondoskodással reagál. Az idő elteltével azonban mindkettejük igazi énje a felszínre tör. Az Oroszlán túlzott figyelmet akar, de adni szinte képtelen, a Szűz pedig úgy érzi, hogy csak ő tartja a kapcsolatban a lelket és teljesen kimerül.

Csak azért képesek együtt maradni, mert a kezdeti lángot nem tudják elfeledni, azonban mindketten jól tudják, hogy a kapcsolatuk két külön világ találkozása.

Bika és Vízöntő

Ez a két jegy annyira különbözik egymástól, hogy kezdetben ez hozta össze őket. Élvezték, hogy ami nincs meg bennük, azt meglelhetik a másikban.

Természetesen ez az önfeledtség nem tart örökké, hiszen idővel rájönnek, hogy ezek az ellentétek inkább idegesítőek, mint örvendetesek. A Bika egy kiszámítható társra vágyik, miközben a Vízöntőt nem lehet korlátozni és beszabályozni.

Emiatt állandó a vita közöttük és boldog párkapcsolatra aligha van esélyük. Egyikük sem hajlandó engedni az igazából, ami miatt kizárólag az ágyban alkotnak tökéletes párost, amihez elég erősen ragaszkodnak is.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!