Ezen a csodás képen 13 emberi arc rejtőzik. Te vajon hányat fedezel fel?

Néhány arcot nagyon könnyű megtalálni, de vannak nagyon jól álcázott emberi arcok is. Különösen a fák között, nagyon nehéz felfedezni őket.

Az emberi agy szerkezete egy különleges, bonyolult és intelligens vezérlőközpont. Teljesítőképessége egyedülálló! A szinte észrevétlen szívdobbanástól a nevetésen át odáig, hogy – mondjuk – elugrunk egy autó elől, minden egyes mozzanatot irányít és felügyel, a mentális működést is beleértve. Elménket használva, gyakorlatilag szinte bármilyen feladatot képes vagyunk megoldani.

Létezik néhány elmét élesítő gyakorlat, amellyel ellenőrizhetjük és javíthatjuk a gondolkodó képességünket. Ha ránézünk Bev Doolittle művész: Az erdő szemei („The Forest Has Eyes”) című festményére, akkor első pillantásra két lovon ülő férfit láthatunk.

De nézd meg alaposabban, mert valami mást is rejteget! A festményén 13 arc van elrejtve. Megtalálod az összeset?Néhány arcot nagyon könnyű megtalálni, de vannak nagyon jól álcázott emberi arcok is. Különösen a fák között, nagyon nehéz felfedezni őket.

Megvan mind a 13?

Ha nincs, segítünk!

Itt a megoldás: 

(Forrás: buzzblog.eu)

Oszd meg ezt az érdekes optikai csalódást barátaiddal és meglátod, hogy ők is nehezen tudják majd megfejteni!