Ezért masszírozd meg minden este lefekvés előtt a lábaidat! Hogy miért? Mutatjuk!

A masszázsterápia az egyik leghatékonyabb módszer: a kezünkön és a lábunkon is több olyan pont van, amelyek masszázzsal stimulálhatóak. Így az egészségi állapotunkat is javíthatjuk egy-egy kényeztető masszázs által.

A kezünkön és a lábunkon is több olyan pont van, amelyek masszázzsal stimulálhatóak. Így az egészségi állapotunkat is javíthatjuk egy-egy kényeztető masszázs által.

A lábon található pontok különböző szervekhez kapcsolódnak. Amennyiben ezeket masszírozzuk, a testünk nemcsak kellemesen ellazul, de emellett különböző betegségeket is kezelhetünk ilyen módon.

A talpmasszázzsal megszüntethetjük az alvászavart, fokozhatjuk az emésztés működését, kezelhető vele az ún. "nyugtalan láb szindróma" és a terhesség alatt kialakult duzzanat, de még a bőrünknek is jót tesz.

  • A nagylábujjunk masszírozásával az agyunk és a tüdőnk működését stimulálhatjuk.
  • A második, harmadik és negyedik lábujjak masszírozásával a fogfájás enyhíthető.
  • A körömágy masszírozásával a fülfájás is csökkenthető.

Ráadásul ez csak egy igen csekély szelete mindannak, amire a talpmasszázs hatékony segítséget jelenthet.

A képen azt láthatjuk, hogy a talpon az egyes pontok milyen szervet jelképeznek: így nincs is más dolgunk, mint átmasszírozni azt a részt, amely arra a szervre mutat, amit stimulálni szeretnénk.

Az esti talpmasszázs mindenkinek jót tesz: masszírozzuk át alaposan a lábainkat, és élvezzük ennek az egyszerű módszernek a csodás hatásait!

Hasznos volt? akkor ne felejtsd el megosztani!