17 millióért változtatta magát szőke nőből fekete afrikaivá! Kíváncsi vagy, hogy nézett ki eredetileg?

Martina Bigs megszállottan rajongója lett az afrikai nők külsejének, ezért képes volt több mint 17 millió forintot költeni különböző plasztikai műtétekre, hogy... 

Martina Bigs megszállottan rajongója lett az afrikai nők külsejének, ezért képes volt több mint 17 millió forintot költeni különböző plasztikai műtétekre, hogy teljesen megváltoztassa magát.

feketeno3

A 29 éves német nő eredetileg fehér bőrű, szőke hajú volt, és korábban még inkább Barbie babára szeretett volna hasonlítani, de időközben meggondolta magát. Hatalmas melleket és az afrikaiakéhoz hasonló hajkoronát csináltatott, sőt injekciók segítségével be is barnította a bőrét.

feketeno4

Még tavaly a Maury című talkshowban vendégeskedett, ahol a beavatkozásoknak köszönhetően teljesen átalakult Bigs már feketének nevezte magát, a közönség legnagyobb megdöbbenésére. Ezután még a hajára is kitért, amely szerinte már ”természetesen afrikai”, amivel szintén sokkolta az embereket, köztük számos fekete bőrű nézőt. A műsorvezető felhívta a figyelmét arra, hogy afrikainak lenni nem csak a külső jegyek megváltoztatását jelenti, ám Martina ekkor azt válaszolta, hogy ezzel tisztában van, de ő ”érzi is”, hogy belül is afrikaivá vált.

Szerinte már önmagában az is egyértelmű bizonyíték, hogy a haja más fekete nők hajával megegyezik, de még nem áll le.

feketeno2

„Ha ilyen jól halad az átalakulásom, hamarosan teljesen azonos leszek a többi fekete nővel. Nem is tudjátok elképzelni, milyen nagyszerű érzés egyre inkább azzá válni. Fekete vagyok, ez a rasszom. Alig várom, hogy elmenjek Afrikába, mert úgy hallottam, finom a kaja” – mondta a hölgy.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×