6 fogyókúrás trükk, amit eddig még senki nem mondott neked, pedig sokkal egyszerűbb velük a fogyás!

Fogyókúrázni mindig is nehéz volt, és nehéz is lesz. Eleve rászánni magadat sem egyszerű, de ha már sikerült akkor íme hat bombasztikus tanács, hogy sokkal könnyebben menjen: 

 

Fogyókúrázni mindig is nehéz volt, és nehéz is lesz. Eleve rászánni magadat sem egyszerű, de ha már sikerült akkor íme hat bombasztikus tanács, hogy sokkal könnyebben menjen: 

1. Kisebb adagokat egyél mint eddig. Ha étteremben eszel nézd meg, hogy van e zóna adag abból amit ennél. Szokj rá az 5 - 6 szori kevesebb étkezésre. Így folyamatosan lesz valami a gyomrodban, de nem leszel teli és közben nem is éhezel. 

2. Legyél optimista, ha már fogytál fél kilót, dicsérd meg magad. Ne úgy állj hozzá, hogy még csak fél kilót fogytam, hanem büszke vagyok magamra már fél kilót fogytam.

3. Bizonyított tény, hogy többet eszik az ember társaságban. Próbáld elkerülni a munkahelyi közös ebédeket és vacsorákat. Nem arra biztatlak, hogy állandóan egyedül egyél, de ha társaságban étkezel legyél tudatában annak, hogy lehet kevesebbet is enni az is pont elégséges lesz.

4. Ha éhes vagy szagolj meg egy banánt vagy egy almát. Viccesnek tűnik, de a mérleg hamarosan kevesebbet fog mutatni, mert az agyat be tudod csapni, mintha csak megetted volna annyira eltelítődik a banán illatával.

5. Minél több kék legyen a lakásban. A kék szín a pszichológia szerint bizonyítottan csökkenti az étvágyat. Szóval innentől kezdve az új kedvenc színed a kék legyen: kék abrosz, kék tányér, kék szalvéta stb.

6. Egyél a tükör előtt, bizonyított tény az is, hogy aki nézi magát étkezés közben kevesebbet eszik. Mindenképpen próbáld ki ezt is, semmibe nem kerül. 

Oszd meg ezeket a remek tanácsokat másokkal is! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×