A bolgár vak jósnőnek már számos jóslata bevált! Ezt jövendöli 2018-ra:

Életében a sok csodás gyógyítás mellett számos jóslatot tett, állítólag ezek 85 százaléka be is vált. Az '50-es években például azt jósolta, hogy... 

A bolgár vak jósnő, Baba Vanga 1996-ban halt meg 85 éves korában, és szinte mindenki csak úgy emlegette: a balkáni Nostradamus.

Nem véletlen ez a megtisztelő cím: Életében a sok csodás gyógyítás mellett számos jóslatot tett, állítólag ezek 85 százaléka be is vált. Az '50-es években például azt jósolta, hogy olvadni kezdenek majd a sarki jégsapkák és emiatt emelkedik is a tengerek szintje - ekkor még senki nem hallott a globális felmelegedésről.

2001 szeptember 11-ről, a New York-i World Trade Center elleni terrortámadásról szól az alábbi próféciája: "Rettenet, rettenet! Az amerikai testvérek leomlanak, miután megtámadják az acélmadarak." - jósolta.

Biztos te is emlékszel még a 2004-es óriási cunamira, mikor milliók váltak földönfutóvá: erről a következő jóslatot tette: "a nagy partoknál az emberek és a városok is eltűnnek a hatalmas víz alatt" sajnos ez pontosan így is történt a Csendes-óceán partjainál.

Az ISIS terrorcselekményeit is előre látta: A harmadik nagy háború kezdetét 2010-re jósolta, és az iszlám világot nevezte meg kiindulópontnak. Egyesek szerint a 2010-es arab tavasz eseményei vezethettek az ISIS megerősödéséhez.

Azt mondta, hogy 2018-ban Kína lesz a világ következő “szuperhatalma”, elvéve ezt a szerepet az USA-tól, ugyanakkor “egy új energiaforrást” fedeznek majd fel a Vénuszon.

Van arra esély, hogy ezek a jóslatok valóra váljanak?

A Parker űrszondát, amelyet az asztrofizikus, Eugene Parker után nevezték el, 2018 júliusában indítják útjára.

A NASA robot szondája a tervek szerint a Nap külső koronáját vizsgálja majd meg.
Bár a jármű nem fog a Vénuszon landolni, annak gravitációs erejét fogja felhasználni arra, hogy a Napot többször is körbejárhassa.

A misszió célja, hogy meghatározza a a napszelek forrásainál levő mágneses mezők szerkezetét és dinamikáját, felrajzolja  az energia áramlását, amely a Nap plazmáját fűti és felfedezze a csillag körüli porszerű plazmát és annak hatását a napszélre és a részecskeformálódásra.

A tervezett indítási dátuma eredetileg 2015-ben volt, de ezt visszavonták.

Baba Vanga megjósolta, hogy a küldetés az összeesküvés-elmélet szerint újfajta energia felfedezését fogja eredményezni.

Oroszországban nagy tiszteletben tartják a vak misztikust, aki 85%-os sikerrel jósolta meg a jövőt és milliók vannak meggyőződve róla, hogy paranormális képességekkel rendelkezik.

Kína lesz a világ szuperhatalma

A 2018-as évre vonatkozó második előrejelzése – hogy Kína túlszárnyalja az USA-t – szintén reálisan hangzik.

Két évvel ezelőtt egy kutatócsoport, A Konferencia Testület becslése szerint 2018-ra Kína hozzájárulása a globális GDP-hez túlszárnyalja majd az Egyesült Államokét.

2015-ben az Egyesült Államok a világgazdasághoz 16,7%-ban járult hozzá, de 2025-re ez várhatóan 14,9%-ra csökken majd, a Forbes szerint.

Kína gazdasága viszont az utóbbi években jelentősen növekedett. 1970-ben az ország a világgazdaság mindössze 4,1%-áért volt felelős. Ez azonban 2015-re 15,6% -ra emelkedett, és Kína továbbra is növekszik.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×