Az idős bácsi szégyellte magát, mert lassú volt – de a kasszás válasza mindenkit meglepett

Számos hétköznapi hős van, de gyakran nem kapják meg azt a figyelmet, amelyet valójában megérdemelnek.

Számos hétköznapi hős van, de gyakran nem kapják meg azt a figyelmet, amelyet valójában megérdemelnek. De most több ezer embernek van esélye arra, hogy tisztelegjen egy nagyon különleges pénztáros előtt, aki a  WalMart áruházban Mississippiben dolgozik, mert hihetetlen udvariasan bánt az egyik idős vásárlóval.

Amikor Herbison Bowlin a múltkor elment a helyi élelmiszerboltba vásárolni, tanúja volt egy olyan eseménynek, amely a szíve mélyéig hatolt. Egy idősebb férfi aprópénzzel fizetett és zavarban volt, mert annyi időt vett igénybe, míg megszámolta a pénzt. De ahelyett, hogy bosszankodott volna, a pénztáros példátlan nyugalommal kezelte a helyzetet.

Íme, ezt ezt írta a nő a Facebook-on:

“A szívem megtelt melegséggel, mikor a múltkor ebédidő alatt a Wal-Mart boltban vásároltam.  Ez a bácsi éppen fizetni akart, de nem tudta kiszámolni mennyit is kell adnia ezért elnézést kért és nagyon lassan szedte elő a zsebéből az aprópénzt. Nagyon ideges lett emiatt, a kezei és a hangja is remegett.

Ez a kedves pénztáros megfogta a bácsi kezét és mindent félretéve ezt mondta neki: “Ez nem probléma, kedvesem. Majd együtt megszámoljuk. ” A bácsi még egyszer elnézést kért aztán elment.

Megnéztem ezt a csodálatos nőt, és azt mondtam: “Köszönöm, hogy olyan türelmes voltál vele.”

Ő megrázta a fejét és ezt válaszolta: “Nem kell megköszönnöd, kedvesem. A mai világgal az a baj, hogy elfelejtjük szeretni egymást.

Olyan szeretnék lenni, mint ő.”

Igazán fontos, hogy megünnepeljük azokat a kis dolgokat, amik velünk történnek az életben. A hölgy bejegyzése a pénztáros viselkedésével kapcsolatban kiváló példa erre. A világ sokkal jobb lenne, ha még több, a pénztároshoz hasonló ember lenne.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×