Ha ehhez a 3 csillagjegyhez tartozol, életed végéig elkísér a szerencse!

Annak ellenére, hogy minden csillagjegynek megvannak az előnyei és hátrányai, a következő három jegyet tartják a legszerencsésebbnek.

Annak ellenére, hogy minden csillagjegynek megvannak az előnyei és hátrányai, a következő három jegyet tartják a legszerencsésebbnek.

SKORPIÓ

A skorpió férfi isten a sze.xben. Ha valaha is volt kapcsolatod Skorpió fiúval, biztosan tudom, hogy ellenállhatatlan volt.

Eltekintve attól, hogy milyen jó szeretők, e jegy szülöttei rendkívül hűséges barátok, igazi hősök, és elkötelezett alkalmazottak. Ha el akarsz csábítani egy Skorpió férfit, feketében, különösen fekete fehérneműben legyél.

OROSZLÁN

Azok az emberek, akik ebben a jegyben születtek, igazi trendkijelölők. Általában ők a legnépszerűbbek egy csoportban.

Ők azonnal levesznek minden nőt a lábáról, de nem is bánja meg. Szinte mindenben jobbak az Oroszlánok, mint mások, így hagyhatod őket működni saját ízlésük szerint. Bármikor elcsábíthatók és megtarthatók hízelgéssel.

RÁK

A Rák embereknek jó a humora. Egyedülálló megközelítésükkel hívják fel magukra mások figyelmét. megérzéseik mindig helyesek. Imádják a sze.xet, és mindent megadnak partnerüknek.

Szeretettel lehet elcsábítani. A kedvességnek és az érzéseknek nem tud nemet mondani, de nem lehet becsapni, mert megérzi.

(Forrás: kiskegyed)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×