Üzenet annak a baromnak, aki szakításos törést okozott egy hatvani orvosnak

Te állat. Minek vagy kinek hiszed magad? Mert nem vagy több egy ostoba, agresszív állatnál, azt mind tudjuk. Sem te, sem a családod! Ha kutya lennél, most lelőnének, de mivel emberi testben élsz, ezért még ügyvédet is kapsz. A mi pénzünkből.

(fotó: police.hu)

A hatvani kórház ügyeletére érkezett meg egy család a 444.hu információi szerint

"A leendő vádlottak annak ellenére ordibálnak a főnővérrel, hogy az anya a kisgyerekével már bement a rendelőbe. Az orvos ezért emelt hangon utasította csendre a családot, akik ekkor rátámadtak. Az apa két kézzel erőteljesen lökdösni kezdte a mellkasánál, mire az orvos megragadta a ruháját. Ekkor lépett közbe a fiú, aki ököllel leütötte az orvost, aki a földre került, ahol az apa és a fia tovább ütötte, miközben az anya lefogta az orvos kezét, hogy ne tudjon védekezni.

A brutális támadást végül egy beteg és pár kórházi dolgozó állította le. Az orvos a verés miatt több helyen is megsérült, és többek között egy nyolc napon túl gyógyuló szakításos töréses sérülést is elszenvedett."

Nem tudom, ki vagy és nem tudom, milyen beteg volt a gyereked, de nem is érdekel. Nem az ő javát kerested. Attól még senki gyerekének nem lett jobb, hogy összever egy gyógyítót, egy embert, aki tizenöt év tanulás után (ez több, mint amit a te átokverte családod egész életében összesen az iskolapadban töltött!) rongyos aprópénzekért éjszaka a mi gyerekeink segítésén fáradozik.

Nem akartál te senkinek jót. Te egy veszett kutya vagy, egy féreg, akit eltipornánk, ha nem lennének személyiségi jogai. Egy betegség vagy, egy fekély a társadalom testén

Mit tettél hozzá ehhez a világhoz, mondd? Neveltél egy olyan gyereket, aki kezet emel egy orvosra? Elvettél egy olyan asszonyt, aki hátra fogta a kezét, amíg ti a gennyes indulataitokat töltöttétek ki rajta? Gyakoroltátok már ezt? Mert nagyon profi együttműködésnek hangzik! Ennyit értek? Ezek vagytok ti?

És mi még a "migránsoktól" félünk, amikor ilyen fattyai vannak a nemzetnek házon belül is? A te házad köré kéne kerítést építeni, hogy sose jusson be a mentő! A te gyerekedet kéne elvenni tőled és otthonba zárni, hátha lesz még belőle emberi lény, mert te és a családod... ti nem vagytok azok!

Szégyellem, hogy magyar állampolgárok vagytok! Szégyellem, hogy a rendőrök kezébe jutottatok, nem valami nyilvános kalodába! Szégyellek titeket!

Azt remélem, a börtönben - ahova talán el fogtok jutni, ha elég nagy lesz a média nyomása a bírón, hogy ne valami szaros felfüggesztettet kapjatok -, remélem a börtönben megtaláljátok a magatok emberét! Remélem, ott a ti kezeteket fogják majd hátra és remélem, a börtönorvos érzéstelenítés nélkül rakja majd helyre a csontjaitokat.

Hogy megtanuljátok tisztelni azt, aki segíteni akar nektek. Máskülönben csak veszett kutyák és oktalan férgek vagytok, akik nem érdemelnek kegyelmet!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Akarod tudni, mit tud rólad a Google? Itt a link!

×