Üzenet annak a baromnak, aki szakításos törést okozott egy hatvani orvosnak

Te állat. Minek vagy kinek hiszed magad? Mert nem vagy több egy ostoba, agresszív állatnál, azt mind tudjuk. Sem te, sem a családod! Ha kutya lennél, most lelőnének, de mivel emberi testben élsz, ezért még ügyvédet is kapsz. A mi pénzünkből.

(fotó: police.hu)

A hatvani kórház ügyeletére érkezett meg egy család a 444.hu információi szerint

"A leendő vádlottak annak ellenére ordibálnak a főnővérrel, hogy az anya a kisgyerekével már bement a rendelőbe. Az orvos ezért emelt hangon utasította csendre a családot, akik ekkor rátámadtak. Az apa két kézzel erőteljesen lökdösni kezdte a mellkasánál, mire az orvos megragadta a ruháját. Ekkor lépett közbe a fiú, aki ököllel leütötte az orvost, aki a földre került, ahol az apa és a fia tovább ütötte, miközben az anya lefogta az orvos kezét, hogy ne tudjon védekezni.

A brutális támadást végül egy beteg és pár kórházi dolgozó állította le. Az orvos a verés miatt több helyen is megsérült, és többek között egy nyolc napon túl gyógyuló szakításos töréses sérülést is elszenvedett."

Nem tudom, ki vagy és nem tudom, milyen beteg volt a gyereked, de nem is érdekel. Nem az ő javát kerested. Attól még senki gyerekének nem lett jobb, hogy összever egy gyógyítót, egy embert, aki tizenöt év tanulás után (ez több, mint amit a te átokverte családod egész életében összesen az iskolapadban töltött!) rongyos aprópénzekért éjszaka a mi gyerekeink segítésén fáradozik.

Nem akartál te senkinek jót. Te egy veszett kutya vagy, egy féreg, akit eltipornánk, ha nem lennének személyiségi jogai. Egy betegség vagy, egy fekély a társadalom testén

Mit tettél hozzá ehhez a világhoz, mondd? Neveltél egy olyan gyereket, aki kezet emel egy orvosra? Elvettél egy olyan asszonyt, aki hátra fogta a kezét, amíg ti a gennyes indulataitokat töltöttétek ki rajta? Gyakoroltátok már ezt? Mert nagyon profi együttműködésnek hangzik! Ennyit értek? Ezek vagytok ti?

És mi még a "migránsoktól" félünk, amikor ilyen fattyai vannak a nemzetnek házon belül is? A te házad köré kéne kerítést építeni, hogy sose jusson be a mentő! A te gyerekedet kéne elvenni tőled és otthonba zárni, hátha lesz még belőle emberi lény, mert te és a családod... ti nem vagytok azok!

Szégyellem, hogy magyar állampolgárok vagytok! Szégyellem, hogy a rendőrök kezébe jutottatok, nem valami nyilvános kalodába! Szégyellek titeket!

Azt remélem, a börtönben - ahova talán el fogtok jutni, ha elég nagy lesz a média nyomása a bírón, hogy ne valami szaros felfüggesztettet kapjatok -, remélem a börtönben megtaláljátok a magatok emberét! Remélem, ott a ti kezeteket fogják majd hátra és remélem, a börtönorvos érzéstelenítés nélkül rakja majd helyre a csontjaitokat.

Hogy megtanuljátok tisztelni azt, aki segíteni akar nektek. Máskülönben csak veszett kutyák és oktalan férgek vagytok, akik nem érdemelnek kegyelmet!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×