Beleegyezett, hogy szerepe miatt nagyon elcsúfítsák. A képek megmutatják, milyen gyönyörű a valóságban!

Egy igazi színész mindig feszegeti a határait, mert ez a dolga. És előfordul, hogy olyan szerepet kap a művész, ahol nem csak a játéka kell megfeleljen, hanem

Az “American Horror Story” sorozatban szereplő Naomi Grossman egy igazán csúnya karaktert testesít meg, azonban a művésznő igazából annyira gyönyörű, hogy csoda, hogy ilyen rusnyaságot tudtak belőle faragni a sminkesek.

Egy igazi színész mindig feszegeti a határait, mert ez a dolga. És előfordul, hogy olyan szerepet kap a művész, ahol nem csak a játéka kell megfeleljen, hanem külső átalakulások is szükségesek, ahhoz, hogy a tökéletest hozza, ami olykor nagy áldozatokat követel.

Naomi Grossman karaktere, Pepper a második évadban tűnt fel, a Briarcliff nevű pszichiátria pácienseként láthattuk. A karakter arca egyszerre ártatlan gyermeki és elvetemült gyilkos, aki testvére gyerekét vízbe fojtotta, és utána a füleit is levágta.

Pepper mikrokefáliában szenved, ami egy idegfejlődési rendellenesség, amelynek során az illető feje jóval kisebb marad. Pepper a negyedik évadban tér vissza, ahol a nézők további részleteket ismerhetnek meg az életéből.

 

Te mit gondolsz? 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×