Szavakat sem találunk arra a gyalázatra, ami ebben az idősotthonban folyt éveken át!!

Ez a 89 éves bácsi Alzheimer-kórban szenved, állapota annyira súlyos, hogy képtelen magát ellátni. Családja jó hírű otthont választott számára - legalább is ezt hitték, egészen addig, amíg...

Azok az idősek, akikről családjuk tud gondoskodni, igen szerencsések. Persze van olyan idősek otthona, ahol kiemelt figyelmet fordítanak azokra, aki már nem képesek magukról gondoskodni - az esetek túlnyomó többségében azonban inkább anyagi visszaélésekről és az otthon falai között történt bántalmazásokról kapunk hírt. 

A 89 éves George Karam Alzheimer-kórban szenved, állapota annyira súlyos, hogy képtelen magát ellátni, családja egy jó hírű otthont választott számára - legalább is ezt hitték, egészen addig, amíg George testén fel nem fedezték az első zúzódásokat.

Amikor Daniel Nassarallah, a férfi unokája felelősségre vonta a személyzetet nagyapja testén található zúzódások miatt, azt a választ kapta hogy a férfi leesett az ágyról. Daniel hitt nekik, egészen addig amíg saját szemével nem látta a felvételt...

A videón a 44 éves Jie Xiao látható amint nagyapjáról, George-ról "gondoskodik". A férfi 11 ütést volt képes megszámolni, eddig bírta a megrázó felvételt, majd azonnal tárcsázta a rendőrséget. Jie-t letartóztatták, George-ot pedig kórházba szállították - szerencsére súlyosabb sérülés nélkül sikerült megúsznia az esetet.

Az intézmény igazgatója elnézést kért a családtól, majd biztosította őket, hogy hasonló eset nem történhet meg még egyszer az intézmény falain belül. 

Te mit gondolsz az esetről? 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×