Válaszd ki a megfelelő ábrát, és nézd meg, milyen titkot árul el rólad az, ahogy a kormányt fogod!

A személyiségedről az is rengeteg mindent elárul, hogyan fogod a kormányt!.Válaszd ki azt a képet, ami leginkább jellemző rád, és nézd meg, milyen személyiségre utal.

A személyiségedről az is rengeteg mindent elárul, hogyan fogod a kormányt!.Válaszd ki azt a képet, ami leginkább jellemző rád, és nézd meg, milyen személyiségre utal.

1. A minimalista

Az életed próbálod egyszerűsíteni, amennyire csak lehetséges. Nem veszed magad körül felesleges dolgokkal, nem töltesz időt számodra érdektelen emberekkel, és csak azzal vagy hajlandó foglalkozni, ami valóban érdekel.

2. A vicces

Az agyad folyamatosan generálja az őrültnél őrültebb ötleteket. Kifejezetten kreatív vagy és általában nagyon szórakoztató, de vigyázz, ne válj nevetségessé.

3. A békítő

Mindig az egyensúlyt keresed. Nem bírod a feszültséget és nem tűröd a civakodás. Remek adottságod van ahhoz, hogy elfojts a konfliktusokat az emberek között.

4. A maximalista

Mindenben a maximumra törekszel. Még a legapróbb a részletekre is odafigyelsz. Szereted ha minden a tervek szerint halad. Nem szereted a halogatást: ha valamit meg kell tenni, azt meg is csinálod. Tisztaság és ápoltság jellemez, ami érvényes a lakásodra is és természetesen a kocsidra is.

5. A vészjósló

Állandóan küzdened kell a félelmeiddel. Például előfordulhat, hogy hazamégy, mert nem vagy benne biztos, hogy bezártad-e az ajtót, vagy kihúztad-e a vasalót. Kerülöd a kockázatos dolgokat, és ragaszkodsz a bevált dolgaidhoz.

6. A kalandor

Ha még nem próbáltad ki az ejtőernyős- vagy bungee jumping, akkor biztosan megteszed a jövőben. Vonzanak a kalandok, az újdonságok, szereted feszegetni a határaidat. Az életed minden percét szereted kihasználni, de vigyázz, mert ez a túlpörgés hosszú távon már nagyon kimeríthet.

7. A főnök

Született vezető! Minden helyzetben képes vagy feltalálni magad, és az aktuális állapotot ellenőrzésed alatt tartani. A környezeteben lévők szívesen hagyatkoznak rád, mert tudják, hogy jól oldod meg a feladatokat. Egy baj van veled: képes vagy túlvállalni magad, és mások helyett is megcsinálni dolgokat.

8. A megbízható

Sok ember kéri ki a tanácsodat, mert tudják, hogy lehet adni a szavadra. Önzetlen és egyenes személyiség vagy, aki mindig őszinte. A hazug embereket ki nem állhatod!

9. A kemény

Az élet megedzett, éppen ezért folyamatosan figyelsz, egy percre sem szeretsz lazítani. Számodra a munka természetes, sőt időnként mániákussá válsz. Ez tönkreteheti az emberi kapcsolataidat. Szánj magadra és családodra, barátaidra több időt! Ne aggódj: a feladataid megvárnak!.

10. A törtető

Addig mégy, amíg el nem éred a célodat. Nem érdekelnek az akadályok, mert képes vagy őket legyőzni. Olyan van mint egy úthenger! Nem szeretnék az utadba kerülni!

Oszd meg barátaiddal is! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×