Fontos! 2018-ban mindenkinek 2 OKJ tanfolyam jár teljesen ingyen, 100%-os állami támogatással! Kortól és jövedelemtől függetlenül jár Neked is! Használd ki a lehetőséget és jelentkezz a legjobbakra! ITT A TELJES LISTA

A jelenleg hatályos törvények szerint minden magyarnak 2 OKJ képzés ingyen van, azaz az elsőért és a másodikért sem kell fizetni senkinek, akkor sem ha már van végezettsége, sőt..

A jelenleg hatályos törvények szerint minden magyarnak 2 OKJ képzés ingyen van, azaz az elsőért és a másodikért sem kell fizetni senkinek, akkor sem ha már van végezettsége, sőt akkor sem ha főiskolai vagy egyetemi diplomája van! Jogasan merülnek fel a kérdések, hogy hol és hogyan lehet ezeket az ingyenes képzéseket elvégezni, hol lehet rájuk jelentkezni! Minden képzés ingyen van-e…

Itt egy összefoglaló, reméljük ez segít a kérdések tisztázásban! Megtalálod a listát is az ingyenes okj képzésekről országszerte!!!

Vannak azonban feltételek, amelyeknek meg kell felelni ahhoz, hogy ingyen tanulhassatok. Például csak iskolarendszerű képzést választhattok, valamint csak olyan intézmény olyan képzését, amelyet az állam költségvetési támogatásban részesít.

A legtöbb tanfolyam szeptemberben indul, de vannak olyanok is, amelyeket már februában el lehet kezdeni! Ebben a keresőben kereshettek város, szakképesítés, szakképzési centrum alapján is, így könnyen megtalálhatjátok a legközelebbi képzési helyszínt (a link kattintható!):

INGYENES OKJ SZAKKÉPESÍTÉSEK LISTÁJA VÁROSOK SZERINT

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Forrás