Gondoltad volna? Ezek a csillagjegyek a legprűdebbek

Te is kíváncsi vagy rá?

A Bak ragaszkodik a hagyományokhoz

A Bak az egyik legprűdebb csillagjegy, de nem abban a tekintetben, hogy asz.exuális lenne, vagy hiányozna belőle a szexuális érdeklődés. Inkább abban az értelemben gondolkodik egyszerűen, hogy szerinte a kémia vagy megvan egy kapcsolatban, vagy nincs, köztes lehetőségek nem léteznek. A hálószobában sem szívesen kísérletezget, a jól bevált és megszokott érintésekhez, mozdulatokhoz ragaszkodik. Pedig csöppet sem unalmas szerető, de úgy van vele, minek változtatni azon, ami jól működik. Nem feszegeti a határokat, szerinte a komfortzónában maradni sokkal izgalmasabb, mint vad és őrült pózokat próbálgatni.

A Szűz az egyik legprűdebb csillagjegy

A Szűzről az a hír járja, ő a legprűdebb és a legvisszafogottabb csillagjegy. A valóság azért ennél jóval árnyaltabb. Létezik egy vadabb oldala is, amit persze inkább jó mélyen elrejt magában, mert tény és való, alapvetően inkább szégyenlős típus. Annak ellenére, hogy szívesen kacérkodik, nem igyekszik folyton azon, hogy magára hívja mások figyelmét. Ő is a hagyományok híve, szereti az udvarlásnak megadni a módját, lassan, lépésről lépésre halad a hódítás, a csábítás útján. Viszont amikor képes lerázni magáról a szégyenlősséget, és nem azzal foglalkozik, mit gondolnak róla mások, akkor felfedi mélyen rejtett oldalát. Ehhez persze a bizalmát kell elnyerni, az átváltozás ugyanakkor döbbenetes erejű, és persze nagyon izgalmas is.

A Bika mély kapcsolatra vágyik

A Bika a legérzékibb csillagjegyek egyike. Bámulatos szerető, nagyon odaadó csillagjegy, aki többre értékeli a mély és érzelmes párkapcsolatot a szexnél. Inkább zavarba jön, mintsem lázba hoznák őt a szokatlan sz.exuális pózok, leginkább lágyságra, érzékenységre, finom és érzelmes érintésekre, mozdulatokra vágyik. Az ölelkezés minden szónál többet jelent neki, amihez még csak ágyba sem kell bújni, de nála az előjáték egyik eszköze is ez. A hálószobában a szenvedély, a lángolás helyett inkább párja érzéseire kíváncsi. Nos, ő abban az értelemben igazán prűd csillagjegy, ha választania kell a gátlástalan sz.ex és az érzékiség között, biztosan az utóbbi mellett szavaz.

A Vízöntő az intelligens sz.ex híve

A Vízöntő szereti a változatosságot, az izgalmakat. Ő az egyik legintelligensebb csillagjegy, ezért nem véletlen, hogy partnerében is hasonló értékeket keres. Az is igaz, a fantáziája félig-meddig piszkos, viszont a helyzettől függ a leginkább, mennyire engedi szabadjára az érzékeit. A hálószobában is változatosság, az újdonság híve, mégsem próbálkozik folyamatosan és gátlástalanul. Kifejezetten izgalmas szerető, de nem a sz.ex megszállottja. Akkor sem esik kétségbe, amikor hetek vagy hónapok múlnak el az életéből sz.ex nélkül. Prűdnek talán ez utóbbi tulajdonságáért nevezhető.

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!