Győzött az igazság! 15 év börtönbüntetést kapott az állatkínzó

Több mint két évet vett igénybe, de végül elítélte a bíróság azt a férfit, aki szörnyű kínzásnak tette ki ezt az ártatlan kutyát.

Több mint két évet vett ígénybe, de végül elítélte a bíróság azt a férfit, aki szörnyű kínzásnak tette ki ezt az ártatlan kutyát. 2015 tavaszán Észak-Charleston (AEÁ) lakói szörnyű állapotban találtak rá erre az amerikai staffordshire terrier kutyára.

Valaki egy ragasztószalagot tekert a kutya pofája köré, valószínűleg azért, hogy ne tudjon ugatni, de annyira brutálisan megszorította, hogy a tekerék a kutya csontjáig hatolt. A kutya nyelve elhalt, mivel a szalag teljesen leállította a vérellátást.

Két napig a fiatal kutya tehetetlenül sétált, elképzelhetetlen fájdalmakkal küzdött, mielőtt rátaláltak, és állatklinikára szállították. Az állatorvosok még soha nem láttak ilyen szörnyű állatkínzást. Számos beavatkozásra szükség volt annak érdekében, hogy a sérült kutyát megmentsék. És miközben az orvosok a kutyát kezelték, a rendőrség előkerítette az előző tulajdonost, aki felelős volt a szörnyű tettért.

A tavalyi év végén megszületett az ítélet a 44 éves férfi ellen: a férfi 5 év börtönre ítélték a kegyetlen állatkínzás miatt, valamint 15 évet kapott más bűncselekmények miatt. Az tény, hogy a négylábú barátunk megkínzása miatt is megérdemli a börtönbüntetést.

A kutyát azóta egy szerető család fogadta be, és a hegek az előző kegyetlen gazdájára emlékeztetik. A korábbi tulajdonos viszont most hosszú szabadságvesztéssel kell fizetnie a kegyetlen tettéért.

Ezzel az eset maximálisan megerősíti, hogy az állatkínzást fölött sem lehet csak egyszerűen szemet hunyni. Bárki, aki ilyen szenvedést okoz egy állatnak, börtönbüntetést érdemel!

Egyetértesz? Akkor ne felejtsd el megosztani!