Halott apjuk mellett mosolyognak a gyerekek! Ha meg tudod, miért, ledöbbensz!

A halál szörnyűséges dolog, teljesen mindegy, kiről van szó. Minden esetben olyan, mintha a múltunk egy kis darabkája elveszne. Természetesen ezt mindenki másképp dolgozza fel…

Kissé bizarr módját választotta Eva Holland a drogprevenciós munkának, amikor a családját ért veszteség segítségével próbálta mások figyelmét is felhívni a drog veszélyeire.

Az anya, aki elveszítette férjét, mert a férfi súlyos heroinfüggő volt, úgy gondolta, másoknak is tudnia kell, milyen károkat okozhat a hátrahagyottak életében is a kábítószer.

– Biztos vagyok benne, hogy sokaknak kényelmetlen ezt a képet nézni, mások pedig biztosan teljesen kiakadnak rajta, de a fő ok, amiért mégis elkészítettem, az volt, hogy megmutassam másoknak a függőség valódi arcát – írta az anya a Facebook és Instagram oldalán.

Ha nem azt választod minden egyes nap, hogy tiszta leszel, akkor a halál az egyetlen kiút a függőségből. Semelyik szülő nem akarja eltemetni a saját gyermekét, és semelyik gyereknek, aki olyan fiatal, mint a mieink, nem szabadna eltemetni a szüleiket.

– A férjem egyetlen rossz döntése tönkretette a családját. Tudom, hogy sokan haragszanak rám, amiért ezt nyilvánossá tettem, de a tényeket nem szabad elrejteni. A rideg valóság az, hogy a heroin öl.

Eva Holland férje 26 éves volt, egy darabig sikerült tisztának maradnia, de visszaesett, és végül heroin túladagolás okozta a halálát