Harc az egészség ellen I.

Kik és miért gáncsolják, gúnyolják, üldözik évszázadok óta az alternatív gyógyászat képviselőit?
A gyógyszermaffia? Az orvosok? A szakmabeli riválisok?

Vagy talán a…

Kik és miért gáncsolják, gúnyolják, üldözik évszázadok óta az alternatív gyógyászat képviselőit?
A gyógyszermaffia? Az orvosok? A szakmabeli riválisok?

Vagy talán a háttérhatalomnak nem érdeke, hogy az ember hosszú életet éljen egészségben?

egell

Gúnyolódástól a brutális terrorig

Az egész világon jellemző egy ismétlődő “forgatókönyv”.
Adva van egy fantasztikus találmány, felfedezés, akár egy ősrégi gyógymód, mely hatalmas sikerrel adja vissza számos ember – köztük gyógyíthatatlannak mondott betegek – egészségét. Csakhogy a látványos eredményeket az alternatívákkal általában nem állami kórházakban produkálják, s nem az általuk bevezetett dogmákon alapuló rendszerrel. Egy darabig mindenki elégedett a betegek gyógyulnak a gyógyítók gyógyítanak…Ám lesz egy pont, amikor történik valami, ami megtöri ezt az idillinek induló képet.
Valakik ugyanis megelégelik a gyógyítók diadalmenetét, s a betegek gyógyulását és megpróbálnak megálljt parancsolni a folyamatnak, gyakran az államhatalom, a rendvédelem eszközeivel.
Először általában a gúny a lejáratás jól bevált módszeréhez nyúlnak. Közmédiákban, híroldalakon cikkeket jelentetnek meg a gyógyítóról , amiben megkérdőjelezik hitelességét, szakmai hozzáértését és csalónak ábrázolják őt. Mit sem törődve a pozitív eredményekkel, gyógyulásokkal.

“1948-1989 közti Magyarországon nem volt ritka, hogy embereket, köztük elismert nagynevű orvosokat börtönöztek be vagy végeztek ki csak azért, mert nem az ortodox módszerrel végeztek gyógyítást”
Ám egy napjaink demokráciának mondott kora ezt mégsem engedheti meg magának, ezért maradnak a lejáratós, hazug folyamatoknál.

Felmerül a kérdés:
Kinek áll érdekében manapság az, hogy modern kori inkvizíciót játszva akadályozzák a szellem szabadságát, a tudomány haladását? Kinek fáj az, ha egy furcsának tűnő gyógymódnak, természetes orvosságnak köszönhetően emberek ezrei nyerik vissza egészségüket?

Az alábbi esetek egyértelművé teszik a választ!

[adsense]

Számos bizonyíték szól amellett, hogy létezik egy árnyékhatalom, mely össze van fonódva a nagy gyógyszeripari cégekkel.

“A gyógyszergyáraknak fogyasztókra, betegekre van szükségük, hogy profitot termeljenek, és ha meggyógyulnak az emberek nem vesznek többé gyógyszert, ami számukra végzetes lehet”

A CIA üldözi a B-17 vitamint

A gyógyszeripari kutatásokban régóta ismerik a B-17 vitamint (egy laetril nevű vegyület) rák ölő hatásáról. Ez a vitamin ugyanis szabályosan likvidálja a rákos sejteket, amit kísérletek százai igazolnak. A laetril kinyerése ráadásul olcsó és egyszerű folyamat, mivel a vegyület nagy mennyiségben található meg barack, szilva, cseresznye…gyümölcsök magjaiban.

Ám az 1970-es években a B-17-el kísérletező orvosokat a CIA megfigyelés alá vette.
De miért? Hiszen nem voltak sem kommunisták sem kémek.
Az új világrendet előkészítő hatalmak, és a szövetségükben álló gyógyszergyárak számára azonban rosszabbak voltak a B-17-es kutatók. Munkásságuk súlyosan rontotta volna hosszútávú üzleti és népesség-gyengítő terveiket. Ezért a CIA nyomást gyakorolva a FDA-ra (Világ Egészségügyi Szervezete mivel csak ők adhatnak engedélyt gyógyszerekre…) elérte hogy leállítsák a kísérleteket, illetve hogy USA-szerte kiadványokban terjesszék: A gyümölcsmagok fogyasztása a bennük levő cián miatt halálos lehet.

De itthon is volt több hasonló eset, mint Béres Józsefé aki a béres Cseppek Atyja, igaz végül a cseppek forgalomba kerültek, de már a gyógyszergyáraknak termelve profitot.

Nálunk sem más a helyzet!

Egy különös összeesküvés-elmélet szerint napjaink legrettegettebb betegsége, a rák gyógyszere már rég megvan csakl az új világrend háttérhatalmai nem akarják, hogy nyilvánosságra kerüljön. és valóban azokat, akik konkrétan daganatosa betegségekre találnak fel eredményes alternatívát, különösen üldözik valakik, akik rendszerint az orvosi kamara fogyasztó védelme mögé bújnak.

Ezt láthattuk Kovács Ádám a Celladam nevű szer feltalálója esetében is, akit az 1980 as években valóságos boszorkányüldözésnek vetett alá az akkori államhatalom.

De a helyzet később sem javult…
Dr.Horváth István professzor 2003-ban szabadalmaztatott csak egy egyszerű orvosságot, ami a “rossz koleszterint” pusztítja el, így az érelmeszesedés, a szívbetegség,diabétesz és egyéb milliók halálát okozó betegségek ellen nem csak védelmet nyújt, de vissza is fordítja.
Gyógyszerét a genfi világkiállításon aranyéremmel honorálták. Itthon azonban sajnos egészen mással: a minisztériumban cinikusan megkérdezték tőle, hogy “mire jó az, ha megmenti öreg emberek életét, akik már úgyis a sír szélén járnak?”
Ez aztán a XXI. századi méltó, humánus, demokratikus hozzáállás! Hulljon a férgese…?

Horváth Professzor 2011-ben ismét megpróbálta találmányát hazánkban is elfogadtatni. Kilincselését követően azonban lakásán rendőrség jelent meg és minden kutatási anyagát lefoglalta számítógépével, adathordozóival együtt.
Nem sokkal ezután egy nyugati gyógyszergyártó vállalat 100 millió dollárt ajánlott fel neki találmányáért, egy milliomos üzletember pedig 40 millió dollárt.

A professzor azonban elhárította őket, mondván találmánya Magyarországé, a magyar embereké, így nem eladó…
Sajnos ezek tények is, hogy itthon nem a tévén keresztül gyógyulást, pénzt ígérő sarlatán műsorokat üldözik, hanem a sikereket elért alternatív gyógymódokat, gyógyítókat. Vajon miért?

 (hihetetlen magazin nyomán)