Szenzáció! Elkészült az első lebegő gördeszka

Már létezik a Vissza a jövőbe légdeszkája és hatalmas rá a kereslet. Lehetséges, hogy már tudjuk, mitől lebegnek az UFÓk? Itt a bizonyíték!

A Vissza a jövőbe című filmklasszikusban jelent meg először a kerekek nélküli gördeszka ötlete. Ott Marty McFly pattan egy kislánytól einstandolt légdeszkára és menekül vele üldözői elől.

Az eredeti videóhoz kattints az alábbi linkre:

Az azóta eltelt évtizedekben folyamatosan téma volt, hogyan lehetne egy ilyen légdeszkát a valóságban is megalkotni.

Az érdeklődésre jellemző, hogy közösségi finanszírozásban már dobtak össze egy ötletre 150 millió forintnak megfelelő összeget a gördeszka-rajongók. Most próbálkozások pedig eredményre is vezettek: e nemrég a Lexus állt elő egy új ötlettel. Sajnos a közösségi finanszírozásban megvalósítani tervezett eszköz (amelynek beharangozója alább látható) hamar kiderült, hogy csaláson alapszik.

De nem hinnénk, hogy egy akkora cég, mint a Lexus a nevét adná egy kamuhoz…

A Lexus modellje a mágnesesség elvén működik és a legmagasabb szintű technológiákat tartalmazza, így például folyékony nitrogén hűti a félvezetőit. Ha megnézitek ezt a videót, azonnal felvetődhet egy párhuzam.

Egy párhuzam ezzel: ufo

Elképzelhető, hogy lejárt az 51-es körzetben alkalmazott technológia védettsége? Ha így megy tovább, sok érdekes információ kiszivároghat…

Ne felejtsd el megosztani, ha szerinted is érdekes!