Hálapénz helyett! Így nem csak az orvos, mindenki jól járt!

A huszonnégy éves Lakatos Norbert szobafestőként keresi kenyerét. Kislánya komolyan megbetegedett, de szerencsére az orvosok állhatatos munkával meggyógyították őt. Erre Norbert gondolt egy nagyot és hálapénz helyett, önerőből felújította a kórház egyik nővérszobáját.

Zsófi nevű kislánya szájfertőzéssel került be a Kistarcsai Flór Ferenc kórházba, ahol a gyermekorvosok és nővérek állhatatos munkával egy kettőre meggyógyították. Azonban Norbert és családja – bár tisztességgel megélnek – nem dúskálnak a pénzben. A fiatal apuka azonban annyira hálás volt a kórház dolgozóinak, hogy úgy döntött, mindenképp meghálálja munkájukat.

Ezután ecsetet ragadott, festéket és gipszet vásárolt, majd felújította a kórház egyik, jobb napokat is megélt nővérszobáját.

"Szájfertőzés miatt kerültünk be a kórházba, ahol hat napot bent is töltöttünk a gyerekosztályon. Mindenki nagyon odaadó volt." –  meséli Zsófi édesanyja Szidónia.

"Szerencsére a lányunk nagyon jó kezekbe került. Az orvosok végig mellettünk álltak, és nyugtattak minket. Ezt a segítséget szerettem volna nekik meghálálni." – mondta Norbert,

Eredetileg egy kórtermet szeretett volna felújítani, de mivel minden kórterem tele volt, így csak a nővérszoba felújítása kerülhetett szóba.

"Mivel festőként dolgozom, felajánlottam én is a szakmai tudásomat. Szerettem volna igényesebb környezetet varázsolni a kórház dolgozóinak. Úgy gondolom, hogy szükségük van az ilyen támogatásokra is, hogy ne veszítsék el hitüket a hivatásukban."

Norbert, aki számos megrendelése és munkája ellenére, szeretne legalább még egy kórtermet felújítani. 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×