Mi lesz a mai tizenévesekből???

Nem ismerik a tiszteletet, a célokért való lemondást, pénzéhesek és mindent ELVÁRNAK. Nem tanulnak meg önállóak lenni és a szülőket rángatják mindenért. Tisztelet a kivételnek és a szülőknek, akik bírják még a harcot!

A kéretlen, de fájóan igaz szavak mestere, Ifj. Gergely Tibor most a nevelésről tett közzé egy rövid posztot. A stílusért elnézést kérünk, de amit mond, borzasztóan fontos!

"Gyerekek ne gyertek már nekem ezzel a mi is rosszak voltunk meg buliztunk fiatalon dumával....

Persze hogy buliztunk de ha otthon megkérdezték hogy milyen volt a buli nem a vállunkat rángattuk bazdmeg hanem válaszoltunk tisztelettel...

Ja és igen mi is rabjai voltunk annak az időnek a divatjaival....pl zene,hobby,sport.....de ezek a pénz rabjai 15 évesen már!!!!!
Péntek este az egyik taxis megkérdezte egy fiataltól a diszkó előtt hogy megmondanátok mennyien vannak bent?? A fiatal ezt válaszolta: nem mindegy mennyé be azt nézd meg!!!

Hát én is vagány gyerek voltam de ha anno így válaszoltam volna akkor úgy basztak volna pofán a régi öregek hogy hazáig becsengettem volna oda is ahol még alap sincsen ásva...
Hát tényleg nem esik le senkinek hogy sajnos a normál nevelési módszer semmit sem hat a mai generációra!!!
Önálló jól kialakult értékrend csak néhányban található meg....
Ebben a rendszerben a szülő a tanár szinte tehetetlen...

Tízen-pár évesen prostinak állnak mert a pénzéhség erre vezeti őket!!!

Ne dumáljatok már nekem...próbáljátok ki hogy a születésnapjukra nem kapnak tízezres tételeket....megkapjátok a lenézést most garantálhatom!!! Azt hiszik szó szerint leírom hogy a barmok is megértsék...a pénzért és a javakért nem kell dolgozni és gondolkozni, hanem minden hó tizedikén jön a pénzmanó aki odaszarja az ellátásotokra és a kajátokra valót és vesz nektek minden évben legújabb telefont rózsaszín hátlappal..!!!

És lehet hogy már elbasztátok a nevelésüket azzal hogy próbáltok pénzzel kedveskedni nekik akkor hirtelen jó gyerekek lesznek...
Én ezt látom sajnos...a szülő, nagyszülő nyúl a pénzhez mert azt hiszi hogy azzal irányíthatja....egy faszt!!!! Nézzétek meg a gazdag gyerekek facebokk posztjait.....mint a szüleik olyanok lesznek...hát a gyermek a szüleit figyeli meg...az alapján tanul....!!!..

Fullos...minden második szavuk...ezt tudják...
Soha semminek nem fognak igazán örülni...soha

Ja és most ideírom megint...tisztelet azoknak a szülőknek akik még bírják a szélmalomharcot...."

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×