Miféle állat az, aki szerint "nem kár" a Hortobágyon felrobbant négy tűzszerészért? Ember az ilyen?

"Az ilyen senkihelyettesek minek szaporodnak egyáltalán? Aztán meg bombákkal pettingelnek és csodálkoznak, ha széthullik a család :D " Ilyen és ehhez hasonló kommentekkel illette H. Zsolt aszódi lakos a hősi halált halt négy magyar tűzszerészről megemlékező Facebook-posztot.

Most komolyan: ember az ilyen? 

"fidesznyik erőszakszervezetesekért NEM kár! A kellemetlen csak az, hogy NEM a parlamentben robbantották fel magukat miközben viktor gazdájuk épp bent volt! :D

Felelős apa miért NEM keres magának rendes munkát?
... legközelebb majd jobban vigyáznak...
- NEM szórakoznak bombákkal
- NEM lesznek restek óvszert húzni
- NEM mennek katonának és NEM támogatják az emberölést és az állami terrort, mint erőszakszervezetisek... pláne, ha apák!
... vagy ha ők már NEM is, de a többi birka erőszakszervezeti seggfej tanul az esetből és leszerel, különösen, ha családja és gyereke van! 
Akkor különösen nagy felelőtlenség és jellemtelenség öngyilko és gyilkológép szakmát választani, mint a zsaru és a katona... ahol gyilkolászára taníták, és bármikor parancsra kell életket kioltani.. Undorítóak. Jobb nekik a föld alatt..

Az ilyen senkihelyettesek minek szaporodnak egyáltalán? Aztán meg bombákkal pettingelnek és csodálkoznak, ha széthullik a család :D "

Mit képzelsz? Csak úgy, a fotelből gyalázod az embereket, akik egy kétszáz kilós második világháborús bomba hatástalanítása közben vesztették életüket? Akik azért dolgoztak, hogy ne te robbanj föl?

Őszintén remélem, hogy - bár nekünk a kommentelő SZEMÉLYISÉGI JOGAI MIATT ki kellett takarnunk a nevét és a képét, ahol felismerhető lenne - pár aszódi veszi majd a fáradtságot, felkeresi és elbeszélget H. Zsolt "úrral". Hátha a szelíd érvelés hatására megváltozik majd a véleménye.

A hősi halált halt tűzszerészek családjának pedig részvétünket küldjük és a legmélyebb sajnálatunkat, hogy ilyen aljaemberek is léteznek Magyarországon...

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×