Mexikó nyilvánosságra hozza az UFO titkokat?

A mexikói kormány nyilvánosságra akarja hozni az állami tulajdonban lévő titkokat egy dokumentumfilm készítőivel közösen, a földönkívüliek és a maják rejtélyeivel kapcsolatban.

A mexikói kormány nyilvánosságra akarja hozni az állami tulajdonban lévő titkokat egy dokumentumfilm készítőivel közösen, a földönkívüliek és a maják rejtélyeivel kapcsolatban.

myayaufo

A már 80 éve védett információk ugyanis várhatóan felfedik a maja titkokat, a jövőbéli katasztrófákat és bölcsességeket amit a beavatottak szerint “sokk” jellemez. Sokan úgy gondolják hogy a maja civilizációt földönkívüliek látogatták meg, illetve „Égi Istenek.”

Az egyik istenség Kukulcan, más néven a Quetzalcoati (repülő kígyóként ábrázolták) aki valószínűleg jó ideig a maják vendég-szeretetét élvezte, megtanította őket a számításokra, matematikára a mezőgazdaságra, az orvostudományra és a csillagászatra.
Mi mással lehetne megmagyarázni a maja kalendáriumot, hisz a mai napig a holdfogyatkozást is előre jelzi 30 másodpercen belül. Sőt ebben az időben már azokat a bolygókat is ismerték amiket csak évszázadokkal később fedeztek fel. A maják voltak az elsők akik el kezdték a “nullát” használni a matematikában. Így hát a maják adhatják meg a végső választ az UFO-k nyilvánosság elé tárásáról.

Julia Levy elmondta, őt felvilágosították a témáról, illetve figyelmeztetve volt a maják titkaival kapcsolatban, amit maga a mexikói elnök Vicente Fox családjának egyik barátja árult el, és több mint négy évnyi telefonbeszélgetésébe került, hogy végre meglegyen az „OK” a jelenlegi elnök Felipe Calderon-tól. Azaz a mexikói miniszterelnök engedélyt adott a titkos anyagok hozzáféréséhez, és azok felhasználásához a filmben.

majacivilizácio

Ez létfontosságú dolog, nem csupán a mexikóiak, de az egész emberiség számára is..”
Ezt az adatot biztonságban tartották 80 éven keresztül és fontos hogy az emberek megismerjék az eseménysorozatokat amik közelednek, hogy eredményeket hozzanak legtöbbünknek. Tilos erről sokat mondanom.. Valószínűleg idővel minden ki fog derülni.

“Csak annyit mondhatok hogy a mexikói kormány arra készül hogy elmondja az emberiség-nek, a világnak azokat a dolgokat amiket fontos hogy tudjunk, azt ahogyan élünk, és hogy hogyan volt a bolygónk irányítva eddig.”  mondta Julia Levy.

http://www.youtube.com/watch?v=rPtMqXMK2S0

https://www.youtube.com/watch?v=VvoX8AW-eSs

https://www.youtube.com/watch?v=Gx1A2xe4K1U

Forrás: theviralpost.com / paranormal.hu