Milyennek látnak téged mások? Kiderül, ha választasz egy kártyát!

Te is mindig tudni akartad, hogy hogyan látnak az emberek?

1.Békegalamb

A békegalamb kártyájának üzenete szerint megbízható és kiegyensúlyozott személyiségnek tartanak a barátaid. Szerintük tisztelettudó és szerény ember vagy, aki ugyanakkor csöppet sem bátortalan. Kedvelik a humorodat, de mindenekelőtt a belőled áradó nyugalmat és lelki békét értékelik. Úgy látják, az a típus vagy, akinek még tanulnia kell az elfogadást, ugyanis te inkább adsz, mint hogy elfogadnád a többiek segítségét, javaslatát. Ne feledd, minden okkal történik az életedben, próbáld megfejteni, vajon mi lehet az, a lehetőségeidből pedig hozd ki a lehető legtöbbet, mert így találhatod meg a boldogságot az életedben.

2.Bagoly

A bagoly kártyájának üzenete szerint együttműködőnek és tapintatos embernek gondolnak téged a többiek. Te biztosan az a típus vagy, aki mindenkor hajlandó a munkáját elvégezni. Szorgalmasnak, segítőkésznek tartanak, akik ismernek. Megbízható, lojális és közvetlen vagy, de az is igaz, ha túlzottan tornyosulnak fejed fölött a feladatok, hajlamos lehetsz az ingerlékenységre is. A legfontosabb, hogy annyi feladatot vállalj, amennyit el is tudsz végezni. Sokkal jobban érzed magad, ha csupán néhány feladatot csinálsz meg, de azt tökéletesen, mint ha sokat, de felületesen. Az sem árt persze, ha időnként saját magadra is gondolsz.

3.Róka

A róka kártyája szerint a többiek kifejezetten intelligensnek és magabiztosnak látnak téged. Őszinte, ugyanakkor nagyon is diszkrét embernek tartanak, átlag fölötti tudással. Határozott elképzelésed van arról is, hogyan hozd közelebb egymáshoz az embereket. Ami igazán dühít, az a közömbösség, a nem törődés és a hazugságok. Három szabályt érdemes fejben tartanod a lelki békéd érdekében: 1) élj a saját elveid szerint, 2) hagyd élni a többieket is, 3) és ne ítélkezz mások felett. Valójában ez az egyetlen út vezet a céljaidhoz. Mindenki a saját útját járja, a saját sorsát éli, ezért az is a saját döntése, hogyan éli az életét.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!