Mindenki ledöbbent, miért ébresztette rózsával a volt feleségét. Most elmondja az igazságot:

Nemrégiben a gyermekei édesanyja a születésnapját ünnepelte, és úgy döntött, hogy valami különlegeset tesz. Nem azért tette, hogy…

Egyedülálló szülőnek lenni nem egyszerű. A mindennapi feladatokat nehéz egyedül teljesíteni. Ezért az egyedülálló apa, Billy mindenkit emlékeztetni akar arra, hogy fontos kimutatni a tiszteletet ezek felé a szülők felé a kemény munkájukért.

Nemrégiben a gyermekei édesanyja a születésnapját ünnepelte, és úgy döntött, hogy valami különlegeset tesz.

Nem azért tette, hogy visszaszerezze. Csak meg akarta mutatni a fiúknak, hogyan viselkedjenek az anyjukkal. Bár talán nem ez a legviccesebb vagy legegyszerűbb dolog, jó példát mutat a gyermekeinek.

Ezt írta Billy a Facebookon:
“Ma van a volt feleségem születésnapja, így korán keltem, és vettem neki  ajándékot, képeslapot és virágot, mielőtt odamentem, hogy segítsek a fiaimnak reggelit csinálni neki. Mint mindig, valaki most is megkérdezte, miért teszek még érte bármit is. Ez idegesít, ezért elmagyarázom nektek.

Két fiatal férfit nevelek. Az, hogy hogyan viselkedem az anyjukkal, példát mutat nekik és valószínűleg befolyásolja azt, hogy a jövőben hogyan viszonyulnak a nőkhöz. Párkapcsolatban, barátságban és szakmai kapcsolatokban egyaránt. Azt hiszem az, hogy hogyan viselkedem vele most, hogy külön vagyunk, nagy szerepet fog játszani a jövőben.

Ha nem mutatsz jó példát a gyermekeidnek a kapcsolataiddal, akkor itt az ideje, hogy változtass. Gondolj arra, hogy mi a legjobb a gyerekeknek és tégy meg mindent, amit csak tudsz. Ez nem a te érzéseidről – az ő életükről szól.

Nevelj jó embereket. Támogasd az erős nőket. Kérlek. A világnak nagyobb szüksége van rájuk, mint valaha! “

Egyetértesz vele? Oszd meg a véleményed a Facebookon! 

Forrás:csodalatos.co