Az elismert tudós kimutatta: Az imádság csodát tesz az egészségeddel!

Az elismert tudós hosszú éveken át kutatta az imádság emberi agyra és egészségre gyakorolt hatását. Az eredményei szenzációsak!

A rettenetes Csernobili robbanás után a mérőműszerek több tíz kilométeres távolságban halálos dózisú sugárzást mértek. Eközben a három kilométerre lévő Mihály Arkangyal templomban átlagos értékeket mértek.

A csoda kapcsán tudósok több kutatást is végeztek. Bár magát a jelenséget nem tudták megmagyarázni, felfedeztek valami mást, ami igencsak megdöbbentette őket! A szentpétervári Neurofiziológiai intézetben dr. Valeri Slezin  biológiai tudományokban jártas doktor a kutatás eredményeit összegezte:

"Azt már régóta tudjuk, hogy az ima hatással van az emberi agyra, én a háttérben zajló neurofizikai összefüggéseket akartam megérteni. Tudatos állapotban az agyban leginkább gyors bioelektromos folyamatok zajlanak, amit alvás közben is történik. A gyors szemmozgásos alvás, a REM fázis, ezen kívül van még egy fázis is a lassú hullámú alvás, amit gyors szemmozgás nélküli alvásnak is neveznek. Ahogy van lassú alvás, úgy van lassú ébredés is és ez az ima.

A kísérlethez az egyik kolostor apátjait hívtam meg és EEG vizsgálatot végeztünk rajtuk miközben imádkoztak. Az eredmény lenyűgözött! A kutatás folyamán megfigyelhető volt, hogy az apát teljes tudatállapotában volt, az EEG mégis olyan adatokat mutatott, amelyekből az a következtetés vonható le, hogy az agya ki volt kapcsolva. Ez egy különleges állapot, mielőtt ezt felfedeztük csak három állapotot ismertünk, az ébrenlét, a gyors alvás és a lassú alvás.

Az ima hiánya kiegyensúlyozatlansághoz és betegségekhez is vezethet. A különleges tudatállapot csak ima közben, ima olvasása közben, illetve a csecsemőknél figyelhető meg, nagyjából négy hónapos korig."

A tudós azon kijelentéséből, miszerint az ima hiánya betegségekhez vezethet, sokan azt a következtetést vonták le, hogy az ima akár gyógyító erővel is bírhat! Te mit gondolsz erről?

Ha hasznosnak találtad, ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Nyílt levél a nőnek, aki felpofozta a fiamat

×