Szelfizésre tartanak egy jegesmedvét egy kínai bevásárlóközpontban

Egészen odáig fajult a saját egónk és az okos telefonjaink imádata, hogy tényleg kifizetődő egy szegény állatot bezárva és embertelen körülmények között tartani, csak hogy le tudjunk vele fényképezkedni? Lehet, hogy most már lassan tényleg megérünk a pusztulásra!

Az Animals Asia nevű szervezett indított mentőakciót, hogy jobb körülményeket biztosítsanak ennek a szerencsétlen, kínai plázában mutogatott állatnak, valahol messze ezektől az emberektől…

A rendkívül depressziós, bezárt állatot azért tartják, hogy a látogatók szelfizhessenek vele.

24056847274_7f8e1a6639_z

A medvét a kantoni Grandview Aquariumban tartják és már 270 ezren írták alá a petíciót, hogy bezárathassák ezt az "állatkertet".

24389495240_b66a8ebdfb_z

Ugyanis nemcsak szegény medve, több állat is szenved itt. A pláza részeként üzemelő park két jegesmedvét, hat belugát azaz fehér delfint, öt rozmárt és egy farkast tartanak bezárva.

Az összes állat azért van, hogy a látogatók szelfizhessenek velük.

26126897760_b7c7a88250

A jegesmedvéről azonban márciusban felkerült egy videó az internetre, amely óriási felháborodást váltott ki.

Látszik, hogy semmi életkedve nem maradt az állatnak, szinte csak vegetál, és az sem kizárt, hogy még valami nyugtatót is kap az ételébe…jegesmedve-2-kk

Az állatvédők szerint nincs ok arra, hogy ezeket az állatokat ilyen körülmények között tartsák, és ki kell őket szabadítani!

Oszd meg, ha te is az ilyen ocsmány és felesleges állatkínzás ellen vagy!