A cipőm - Egy igazán elgondolkodtató történet

Egy elgondolkodtató, szívszorító történet, amely milliókat gondolkodtatott el saját sorsukat illetően, és csalt könnyet a szemükbe. Csak ajánlani tudjuk!

Mit gondolnak az emberek, maikor az anyagi javaik csekélysége, vagy éppen hiánya miatt keseregnek? Miért akarunk mindig más bőrébe bújni? Valamiért mindenki azt hiszi, hogy a többi ember élete csodálatos, csak mert kívülről így tűnik.

Sokkal fontosabb dolgokat tudnánk felsorolni az anyagiaknál, de nem tesszük, hiszen aki nem tudja, mi nála a fontosabb, az úgy sem fogja megérteni soha. Másrészt pedig beszél helyettünk a videó. 

Vajon hány olyan gyermek/felnőtt, aki valami egészségügyi problémája van, hogy bármilyen anyagi javát rááldozná arra, hogy újra egészséges legyen? Ezért is olyan abszurd, hogy a megfelelő(!) egészségügyi ellátás manapság az ember pénztárcájának vastagságához kötött... 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Íme a rettentes idegméreg, amitől minden étel finom lesz! Te is eszed, mert jó íze van! Itt a lista – ezekben az ételekben egytől egyig benne van >>> Nem az ételre, hanem az agyra hat, de az intenzív íz mellé fizikai tüneteket is kap a gyanútlan fogyasztó

×