A főnök külföldre viszi a titkárnőjét egy hétre. A nő ezt az üzenetet írja férjének:

Egy tekintélyes üzletember behívja a titkárnőjét: Egy hétre külföldre utazunk. A titkárnő tájékoztatja a férjét: Kedvesem a főnökömmel egy hétre...

Egy tekintélyes üzletember behívja a titkárnőjét: „Egy hétre külföldre utazunk”. A titkárnő tájékoztatja a férjét: „Kedvesem a főnökömmel egy hétre üzleti útra megyek”.  A férj hívja a szeretőjét:

„Az asszony elutazik, az egész hét  a miénk!” A szerető hívja a tanítványát, akit otthonában korrepetál: „ A következő héten nem lesz korrepetálás”. A fiú nagy örömmel hívja a nagypapáját: „A tanító néni megbetegedett, egész héten lazíthatunk!”

A nagypapa – aki ezen felül még egy tekintélyes üzletember is – a titkárnőjének a következőt mondja: „ Az unokámnak van rám ideje. Az üzleti utat elnapoljuk. Később fogunk elutazni”. A titkárnő hívja a férjét: „ A főnök elnapolta a kiküldetést”.

A férfi panaszkodva a szeretőjének: „Gond van. Semmi sem lesz – az asszony nem utazik”.

A szerető üzeni a tanítványának: „Különórák a tervek szerint”. A fiú lefújja a nagypapás találkozót: „Nem jön össze, a tanárnő meggyógyult”. A nagypapa a titkárnőjének:

„… mégis csak utazunk”.

(Forrás: bidista.com)

Szerinted is tanulságos? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×