A stewardess észrevett valami furcsát a fiatal nő tekintetében! Nem tétovázott, azonnal cselekedett!

Mikor Sheila elment mellettük a lány mélyen belenézett a szemébe, mintha mondani szeretne valamit. A lányon látszott, hogy nagyon meg van rémülve, de...

Sheila Frederic az Alaskan Airlines repülőgép társaságnál dolgozik. Nagyon sokfajta utassal találkozott és az egyik San Francisco-ba tartó járaton valami furcsa dologra lett figyelmes.

Sheila többször is elment a repülőgépen egy pár mellett. A férfi középkorú volt, jól öltözött, a mellette ülő lány elég fiatal és szőke volt, gyűrött ruhát viselt.

Mikor Sheila elment mellettük a lány mélyen belenézett a szemébe, mintha mondani szeretne valamit. A lányon látszott, hogy nagyon meg van rémülve, de egy szót sem szólt.

Egy idő után a lány kiment a wc-re, de előtte Sheila betett egy tollat és papírt, remélte, hogy a lány majd üzenetet hagy neki.

Miután a lány kijött a wc-ről Sheila bement és megnézte a papírt, ez állt rajta: Segítsen!

Sheila azonnal jelezte a pilótának, hogy valami nincs rendben. A pilóta értesítette a San Francisco-i reptéri rendőrséget.

A férfit a reptéren leszállás után letartóztatták. Sheila megtudta, hogy a fiatal lányt két hónappal azelőtt rabolták el azzal a céllal, hogy Mexicóba viszik és ott munkára kényszerítik majd.

Az eset után néhány héttel Sheilát felhívta a lány és családja, megköszönték neki a segítséget.

Sheila azóta repülős nagykövet lett, ami azt jelenti, hogy külön kiképzést kapott arra, hogyan kezeljék az emberrablás-gyanús szituációkat. Sőt, még a határőrökkel is együttműködik, hogy megelőzhessék az emberrablásokat.

Igazi hős, gratulálunk! Oszd meg te is ezt a rendkívüli történetet! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×