Ellopták az idős bácsi pénztárcáját a buszon. Zseniális trükkel szerezte vissza az aljas tolvajtól!

Az autóbuszon utazó idős bácsi egyszer csak észre vette, hogy hiányzik a zsebéből a pénztárcája, noha még egy perccel azelőtt ott lapult a hátsó zsebében... Ekkor egy rendkívül hatásos ötletet eszelt ki.

Egy szürke délelőtti napon történt az eset, amikor az autóbuszon utazó idős bácsi egyszer csak észre vette, hogy hiányzik a zsebéből a pénztárcája, noha még egy perccel azelőtt ott lapult a hátsó zsebében...

Ekkor egy rendkívül hatásos ötletet eszelt ki. Hangosan közölte az utasokkal, hogy:“Az a személy, aki ellopta a pénztárcámat, jól tenné, ha visszaadná, mert ha nem így történik, akkor az, ami 1983-ban történt, újból be fog következni.”

Az idős úr, addig ismételgette hangosan az előbbi mondatot, míg a busz egy megállóhoz érkezett. Amikor kinyíltak az ajtók, egy fiatal, aki a járgány hátsó felében ült, sietve távozott, de közbe a földre dobta a bácsi tárcáját. Nem hiányzott belőle egy fillér sem, az iratok is a helyükön voltak.

Ezután egy érdeklődő kisfiú megkérdezte, hogy: “Bácsi, mi történt 1983-ban?”

Az idős férfi azt felelte: “1983-ban szintén valaki ellopta a pénztárcámat, és ezért három napig nem tudtam kenyeret venni…”

Szerinted is nagyon tanulságos? Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×