Ezt a horrorisztikus felvételt csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Egy anya kidobta a 12 éves lányát a nyolcadik emeletről!

Ilyen szörnyűséget nem szívesen mutatunk meg, de fontosnak tartjuk, hogy minél többen tudjanak róla, és így soha többé ne fordulhasson elő hasonló eset!

Kiskorú lányát dobta ki a nyolcadik emeleti lakásból egy 45 éves nő az ukrajnai Energodarban, amiről egy amatőr videó is készült. A lelki problémákkal küszködő nő eddig tisztázatlan okokból végzett a 12 éves kislányával. Az eset vasárnap történt, de a tragikus pillanatot rögzítő videó csak most került fel az internetre.

A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony előbb fojtogatta, majd az ájult kislányt az erkélyre cipelte, és utána ledobta az utcára. Az orvosi jelentés szerint az áldozat már a földet éréskor elszenvedett sérüléseibe belehalt.
A gyerekgyilkos anya ezután elment otthonról, de nem sokkal később elfogták. A rendőrségnek azt mondta, hogy öngyilkos akart lenni, és nem akarta, hogy a kiskorú lány terhet jelentsen az özveggyé váló férjének.

Az ismerősök szerint a négytagú család kiegyensúlyozott körülmények között élt, és a nagylányuk már különköltözött. Az asszony korábban pedagógus volt, de nemrég áthelyezték egy könyvtárba.
Állítólag pszichikai gondokkal is küzdött, bár az orvosai ezt nem erősítették meg.

Ezt döbbenetes felvételt csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

 

Oszd meg, hogy ne fordulhassanak elő ilyen borzalmak!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×