Házassági évfordulójukon rettenetes kiszolgálásban van részük. Nem akármilyen üzenetet hagynak a pincérnek:

Makenzie és Steven 10 évvel azelőtt ismerkedtek meg és pontosan abban az étteremben, ahol ünnepeltek. Mindketten pincérként dolgoztak, ezért jól tudták milyen...

2014-ben a fiatal pár Makenzie és Steven Schultz hatéves házassági évfordulójukat ünnepelték az Iowa állambeli Cedar Rapids-ban. Egy kellemes étteremben vacsoráztak. Az ünneplés azonban nem úgy zajlott, ahogy azt gondolták volna…

Makenzie és Steven 10 évvel azelőtt ismerkedtek meg és pontosan abban az étteremben, ahol ünnepeltek. Mindketten pincérként dolgoztak, ezért jól tudták milyen megterhelő és stresszes is lehet ez a munka. Aznap úgy döntöttek, meg is mutatják mennyire értékelik a felszolgálók munkáját.

Makenzies Facebook bejegyzését, nem véletelen, hogy több mint 1 500 000-an látták már!

“Hát igen: ma nagyon rossz volt a kiszolgálás. 20 percet vártunk egy üveg vízre, 40 percet vártunk az előételre és egy órát a főételre. A körülöttünk lévő emberek viccelődtek és azt mondták, milyen szörnyű ez a hely.”

Facevook/Makenzie Schultz

“Igen, ezt szóvá is tettük mikor fizettünk.

De nyilvánvaló volt, hogy ez nem a pincérek hibája, egyszerűen kevés  felszolgáló dolgozott. Akik pedig aznap esete dolgoztak, úgy szaladgáltak mint egy őrölt. Egyikük sem volt ideges vagy mérges.

Úgy láttuk, hogy egy pincérre 12 asztal jutott plusz a bár.”

Facebook/Makenzie Schultz

“Miközben ott ültem és néztem a pincéreket, ahogy rohangásznak, arra gondoltam: hát igen, mi is ilyenek voltunk. Rohantunk, hogy felvegyük a rendeléseket.

Ez a munka egyáltalán nem hiányzik. A borravaló miatt csináltam.”

Férjemmel egyetértettünk abban, hogy valószínűleg örülne a pincérünk egy kis borravalónak aznap este.

Facebook/Makenzie Schultz

Aznap esete a következőket írtuk rá a számlára:

“Mi is voltunk már hasonló helyzetben, megelőlegezzük a segítséget. ”

A számla végösszege 66 dollár volt és emellé a pár adott egy 100 dolláros borravalót.

Makenzie így fejezi be bejgyezésést:

“Nem azért írtam ezt le, mert az várom,hogy vállon veregessenek. Egyszerűen csak annyit szeretnék, hogy mielőtt bárkiről is ítéletet mondunk, ne felejtsük el megnézni milyen körülmények játszanak még közre.”

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Fotók: Facebook/Makenzie Schultz

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×