Azt már tudom, hogy az almaecet egészséges, ezt persze senki se mondta:

Az almaecet csodákra képes, és az összes fent említett problémát rövid időn belül képes megszüntetni. Csupán annyit kell tennünk, hogy

Az almaecet gyorsan hat, és számos olyan problémától szabadít meg, mely sok ember életét keseríti meg.

Körömgomba, lábgomba, korpásodás

Ezek azok a problémák, melyek szinte minden második embernél előfordultak már legalább egyszer, azonban valahogy úgy vagyunk a dologgal, hogy inkább nem beszélünk róla. Nem szégyen az, ha valakinek korpásodik a haja, tenni kell valamit annak érdekében, hogy a probléma megoldódjon.

Az almaecet csodákra képes, és az összes fent említett problémát rövid időn belül képes megszüntetni. Csupán annyit kell tennünk, hogy helyileg alkalmazzuk, rendszeresen és következetesen.

Korpásodásra: egy negyed csésze almaecetet keverjünk el egy csésze vízben, és ezzel öblítsük le a hajunk, minden hajmosás előtt.

Lábgomba ellen: egy héten keresztül minden este vegyünk egy almaecetes lábfürdőt, és a probléma elmúlik.

Körömgomba esetén szintén hatékony a lábfürdő, de nem árt, ha még borogatjuk is egy kevés almaecettel a körmöt.

A lényeg, hogy helyileg alkalmazzuk, és rendszeresen. A hatékonyság érdekében a kúra ideje alatt belsőleg is fogyaszthatjuk, így sokkal jobban meg tudjuk tisztítani a szervezetet, és beindul a gyógyulási folyamat. Minden reggel igyunk meg egy pohár almaecetes vizet (egy pohár vízbe egy kanál almaecet), ízesítésként tehetünk hozzá egy kanál mézet is.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×