Csinálj olcsó összetevőkből házi légfrissítőt!

Szeretnéd, ha az egész lakásodban friss, és üde lenne a levegő, de nem szeretnél mindenféle káros vegyi anyagot tartalmazó löttyöt venni méregdrágán? Itt a megoldás!

Biztosan tudod, hogy egy nagy lakásban milyen nehéz friss, üde levegőt biztosítani, főleg így télen, amikor az ember nem tud igazán szellőztetni.

A boltokban kapható légfrissítők könnyen megoldhatják a dolgot, de általában televannak veszélyes vegyi összetevkkel, és nem adják őket olcsón... De ne aggódj, hiszen tudsz otthon is gyártani saját kezűleg olyan légfrissítőt, ami olcsó, és igen hatékony!

Csupán három összetevőre van szükséged: szódabikarbónára/sütőporra, öblítőre, és vízre. Annyit kell csupán tenned, hogy fogsz egy kisebb vödröt, beletöltesz egy bögrényi forró vizet, hozzáadsz 4 evőkanálnyi sütőport, vagy szódabikarbónát (amit éppen otthon találsz), és öntesz hozzá egy negyed bögrényi olcsó öblítőt. 

A sütőpor és a szódabikarbóna megköti a kellemetlen szagokat, és egyáltalán nem károsak az egészségre, így nyugodtan alkalmazhatóak. A keveréket öntsd bele egy spray-fejes üvegbe, amit a legtöbb drogériában, vagy virágosnál megtalálhatsz, és már kész is a házikészítésű légfrissítő!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×